Uutuutena valikoimassamme AquaCell-hulevesikasetit

Hulevesien hallinnalle ja käsittelylle on viime vuosina tullut useita tiukentuneita vaatimuksia, joiden täyttämiseksi on useita eri ratkaisuvaihtoehtoja. Wavin AquaCell -hulevesikaseteilla rakennat kestävän järjestelmän hulevesien viivyttämiseen tai imeyttämiseen.

AquaCell -hulevesikasetit on valmistettu 100 % kierrätetystä ja 100 % kierrätettävästä muovista (PP) – täydellistä kierrätystä. Uuden sukupolven kasettien pinottava rakenne mahdollistaa jopa nelinkertaisen tuotemäärän kuljetuksen yhdessä kuormassa, mikä alentaa hiilidioksidipäästöjä merkittävästi, vie vähemmän tilaa työmaalla ja vähentää toimitusten määrää.

AquaCell-hulevesikasetit on helppo ja nopea asentaa paikoilleen

AquaCell-kasetit sopivat sekä pieniin että suuriin kohteisiin, joissa voi olla myös liikennekuormitusta. Osat asettuvat paikalleen helposti, ja ainutlaatuisilla integroiduilla kiinnikkeillä kasettien pitävä liitos toisiinsa varmistaa vakaan ja kestävän kokonaisuuden. Wavin AquaCell on avoimen rakenteen ansiosta puhdistettavissa sekä tarkastettavissa.

Hulevesikasetit nyt saatavilla Dahlin infratuotteiden valikoimassa. Lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman muita hulevesien ja sadevesien käsittelyä helpottavia tuotteita. Kysy lisätietoa Dahlin inframyyjiltä!

 

Julkaistu 23.3.2021