Olemme enemmän kuin osiemme summa

Olemme Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä hyvän palvelun tukkukauppa. Toimimme yli 300 toimipisteessä Pohjoismaissa, Virossa ja Liettuassa, ja olemme osa maailman johtavaa rakennustuotekonserni Saint-Gobainia. Se takaa toiminnallemme vahvan taustan ja erinomaiset hankintakanavat. 

Aloitimme Suomen markkinoilla vuonna 1995. Olemme panostaneet paikallisuuteen ja palvelemme asiakkaitamme tänään yhteensä yli 30 palvelupisteessä ja 30 paikkakunnalla.

Tuotteet heti saatavilla

Tuotteiden hyvä saatavuus on tärkeä valintakriteeri monille asiakkaille, joten siksi paikallisvarastojemme tuotevalikoima kattaakin yli 22 000 nimikettä. Kokoamme varastovalikoimamme aina paikallisia asiakkaita kuunnellen. Varastoistamme löytyvät laadukkaat tuotteet niin putkiremonttiin kuin vaativiin uudisrakennus-, teollisuus- ja infrakohteisiinkin. Sprinklereiden osalta olemme Suomen johtava toimittaja.

Hiottu logistiikkaketju

30 paikallisvarastomme verkostoa täydentävät Vantaalla ja Tampereella toimivat palvelukeskukset. Verkosto on yksi valteistamme, sillä se mahdollistaa nopeat kuljetukset minne päin Suomea tahansa – jopa samalle päivälle.

Parasta palvelua

Toimintamme perustuu joustavuuteen, palveluhaluun sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaiseen tuotevalikoimaan. Tavoitteemme on olla luotettava kumppani, joka tarjoaa alan parasta palvelua. Palveluksessamme on lähes 500 alan ammattilaista, joiden asiantuntemuksesta ja osaamisesta asiakkaamme hyötyvät joka päivä.

Työtä sertifikaattien mukaisesti

Noudatamme toiminnassamme Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämiä laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuussertifikaatteja. Työskentelemällä sertifikaattien mukaisesti tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme huomioimalla ympäristön ja turvallisuuden. Toimintamme täyttävät standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 vaatimukset. Ne kattavat kaikki Suomen toimintomme ja ovat voimassa 6.3.2027 saakka.

Politiikkamme