Digitaaliset palvelut

Digitaaliset tilauskanavamme on tehty helpottamaan sinun arkeasi. Tilaustapoja on erilaisia, voit valita tarpeisiisi sopivimman tavan alla luetelluista vaihtoehdoista.

DahlShop – tilaa milloin vain verkkokaupastamme

Verkkokauppamme kautta voit tilata tuotteita yli 45 000 nimikkeen joukosta. Varastovalikoimassamme on yli 20 000 nimikettä, jonka lisäksi tilattavissa on yli 25 000 hankintatuotetta. 

DahlShopissa saat näkyviin oman tilaushistoriasi ja sopimushintasi. DahlShopin käyttöön tarvitset vain käyttäjätunnukset ja tilaus hoituu niin tietokoneeltasi kuin tabletiltasi tai kännykältäsi. Lisätietoa DahlShopista löydät tästä.

OVT - hoida tilaukset, kyselyt ja ostolaskut digitaalisesti

Mikäli asiakkaanamme käytät ostamiseen tiettyä ohjelmistoa, voidaan käyttää hyväksi OVT:a. OVT eli Organisaatioiden Välinen Tiedonsiirto hyödyntää sähköisiä rajapintoja järjestelmien välillä. Sen kautta voidaan välittää OVT-muotoisia sanomia yrityksesi ja Dahlin järjestelmien välillä, joko suoraan tai LVISNetin välityksellä. Automatisoituja OVT-sanomia on käytössä neljä: tilaus, tilausvahvistus, lähete ja lasku. OVT/EDI-ohjeet löydät tästä.

Toimittajille tarjoamme OVT-rajapinnan sopimuksen mukaisesti, kysy mahdollisuuksista yhteyshenkilöltäsi meillä.

Mikäli suoran yhteyden rakentaminen järjestelmiemme välille ei ole järkevää, LVISNet toimii linkkinä ohjelmistosi ja meidän järjestelmien välillä helpottaen arkeasi. LVISNetin kautta voit välittää meille tilauksia, tilausvahvistuksia, lähetteitä ja ostolaskuja sekä reaaliaikaisia saatavuuskyselyjä.

Kysy lisää OVT:n mahdollisuuksista: edi(at)dahl.fi