Luotettavuus ja kustannustehokkuus ovat teollisuusasiakaspalvelumme perusta

Tarjoamme luotettavaa ja kustannustehokasta kumppanuutta sekä projektitoiminnan että kunnossa- ja käynnissäpidon materiaalitarpeisiin kaikille asiakkaillemme, kuten teollisuusputkistourakoitsijoille, konepajoille, laitevalmistajille ja prosessiteollisuudelle.

Projektipalvelu

Avaimet käteen asiakkaalle! Olemme jo vuosia erikoistuneet palvelemaan asiakkaitamme materiaalitoimitusten yhteydessä tekemällä kaiken dokumentoinnin, kattavan raportoinnin ja projektinhallinnan. Nämä palvelut antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Vientipakkaus

Vientitoimituksianne varten hoidamme tuotteiden pakkauksen, dokumentoinnin sekä esimerkiksi tuotteiden positioinnin juuri tarpeidesi mukaisesti.

Tekniset ratkaisut

Yksi maan laajimmista alan teollisuustuotteiden valikoimista takaa erinomaisen saatavuuden, niin suoraan varastosta kuin myös hankintakauppana.

Globaalit hankintakanavat

Olemme osa maailman johtavaa teollisuuskonsernia Saint-Gobainia, joka mahdollistaa meille suuret volyymit ja parhaat hankintakanavat.

Logistiikka

Olemme tunnettuja erittäin sujuvasta, ja tarvittaessa hyvinkin paikallisesta, logistiikasta Suomessa. Myös omat reittikuljetukset Euroopasta tukevat kilpailukykyistä kokonaisuutta ja erityisesti hankintakauppaa.

Nopeat varastotoimitukset

Varastovalikoimamme kattaa yli 20 000 nimikettä suoraan toimitukseen, vaikka samalle päivälle. Palvelemme yli 30 varastosta ympäri Suomen.