Työpaikka, jossa viihdytään

Työllistämme lähes 500 LVI-alan ammattilaista palvelupisteissämme eri puolella Suomea. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisumme ovat ehdottomat vahvuutemme, joista olemme ylpeitä.

Olemme Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Vuosien varrella olemme vakiinnuttaneet paikkamme markkinoilla ja tulevaisuus näyttää mielestämme oikein hyvältä. Olemme osa Saint-Gobain-konsernia, mikä tuo vahvan ja vakaan selkänojan kaikelle toiminnallemme.

Meitä on moneksi

Talostamme löytyy muun muassa teknisen myynnin asiantuntijoita, logistiikan ammattilaisia sekä oston, hankinnan ja taloushallinnon henkilöstöä. Olipa titteli mikä tahansa, hyvä palvelu on meille kaikille kunnia-asia. Haluamme tarjota alamme parasta palvelua – ja hyvästä palvelusta saammekin asiakkailtamme kiitosta. Olemme iloisia myös siitä, että meillä pitkät työurat eivät ole harvinaisuus.

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Ammattilaisemme tekevä työtä hyvin itsenäisesti, mutta organisaatiomme tuki on aina taustalla.

Reiluja etuja Dahlilaisille

Murua pakkiin
Tarjoamme jokaiselle työntekijälle kunnon lounasedun.

Hanat auki pelikentille ja konserttiareenoille
Pidämme mielen virkeänä liikunta- ja kulttuurieduilla.

Koulutusputkesta tukea työhön
Sytytämme lamppuun valon kouluttautumalla ahkerasti.

Kroppa hyvin, kaikki hyvin
Dahlilaisena saat kattavan työterveyshuollon.

Dahl kuuluu Top Employer 2020 -huipputyönantajiin

Saint-Gobain on useana vuonna palkittu Top Employer –tunnustuksella hyvistä henkilöstökäytännöistään niin Suomessa, Euroopassa kuin kansainvälisestikin. Saint-Gobain on nyt Top Employer Finland, Top Employer Europe ja Top Employer Global 2020. Tunnustus on myönnetty panostuksestamme henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen.

Tunnustus myönnettiin Saint-Gobainin Suomen toiminnoille jo neljättä kertaa peräkkäin. Vuonna 2020, Top Employer Finland -sertifikaattia saavat käyttää Saint-Gobain Finland Oy, Saint-Gobain Glass Finland Oy, Leca Finland Oy ja Dahl Suomi Oy.  Tunnustuksen on myöntänyt Top Employer Institute - itsenäinen, kansainvälinen ja puolueeton työnantajia tutkiva ja sertifioiva toimija.

Top Employer Insitute arvioi osallistujia kansainvälisen kyselytutkimuksen avulla. Top Employer 2020 -tutkimuksessa meitä auditoitiin kaikkiaan kymmenellä eri osa-alueella: kysely koostui yli sadasta kohdasta, jotka kattoivat yhteensä 600 henkilöstöjohtamiseen liittyvää toimintatapaa. Näitä olivat muun muassa osaamisen kehittäminen ja johtaminen, yrityskulttuuri ja perehdytys. Lisäksi kyselyssä tarkasteltiin esimerkiksi työsuhde-etuja ja uramahdollisuuksia. Saint-Gobain erottui Top Employer -vertailussa edukseen erityisesti suorituksen johtamisen ja osaajien rekrytoinnissa hyödynnettävien erilaisten strategioiden osalta.

Tänä vuonna Top Employer -sertifikaatin sai maailmanlaajuisesti noin 1600 yritystä 119 maassa viidellä eri mantereella. Saint-Gobain on yksi niiden 13 yrityksen joukossa, joille maakohtaisten sertifikaattien lisäksi myönnettiin Top Employer Global 2020 -tunnustus. Palkinto osoittaa, että olemme yrityksenä sitoutuneet edistämään erinomaisia työskentelyolosuhteita ja kyenneet luomaan turvallisia työympäristöjä ympäri maailmaa.

Lue lisää Top Employerista täältä.