Tegra on sadevesikaivo, joka nappaa vedestä kaiken ylimääräisen

Hiekka, puiden lehdet ja muoviroskat ovat suurimpia epäpuhtauksien aiheuttajia vesistöissä. Samalla ne ovat yleisimpiä viemäritukosten syitä. Suuri osa katuviemäreihin huuhtoutuvista roskista päätyy lopulta jokiin, järviin ja meriin aiheuttaen haittaa ympäristölle. Asialle on kuitenkin tehtävissä jotain.

Tegra-sadevesikaivo on suunniteltu edistämään ympäristön puhtautta. Se pysäyttää suodatinratkaisunsa ansiosta enemmän hiekkaa, lehtiä ja muoviroskia kuin tavallinen sadevesikaivo. Tämä on kaivon sisässä olevan 360°:n kartiosuodattimen ja vesilukon ansiota. Roskat ja kasvijäte tarttuvat niihin tehokkaasti, jolloin myös viemäritukosten riski pienenee.

Tegra on kevyt ja kestävä

Tegra-sadevesikaivot on valmistettu kierrätettävästä polypropeenista (PP). Materiaali tekee kaivosta erittäin kestävän mutta samalla kevyen käsitellä ja kuljettaa. Materiaali ja korrugoitu runkoputki (hankittava erikseen) tasaavat ulkopuolista painetta ja varmistavat kaivon hyvän murtolujuuden sen koko käyttöiän ajan.

Kaivon tasainen pohja sekä käsittelykahva helpottavat asentamista. Asentaminen sujuu paitsi nopeasti myös turvallisesti ja vaatii hyvin vähän miestyövoimaa. 

Tegran ominaisuudet

  • Ainutlaatuinen suodatinratkaisu kerää talteen muovin, lehdet ja muut roskat
  • Vähentää hiekan kulkeutumista 50 prosenttia tavalliseen sadevesikaivoon verrattuna
  • Suuri suodatuskapasiteetti itsepuhdistuvan 360°:n kartiosuodattimen ansiosta
  • Materiaalina kierrätettävä polypropeeni

Wavin Tegra-sadevesikaivo on saatavilla Dahlin infratuotteiden valikoimassa. Lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman muita hulevesien ja sadevesien käsittelyä helpottavia tuotteita. Kysy lisätietoa Dahlin inframyyjiltä!

Tuote Dahlin valikoimassa: Tegra SVK

Rakennekuva

Wavin-hulevesituotteet Dahlin valikoimassa -esite 

Julkaistu 24.5.2022