Tegra SVK on uuden sukupolven sadevesikaivo

Tegra SVK -sadevesikaivo näyttää ihan tavalliselta kaivolta, mutta on sisältä paljon enemmän.

Innovatiivinen patentoitu Tegra SVK on uuden sukupolven sadevesikaivo, joka on suunniteltu helppoon asennukseen ja huoltoon. Sadevesikaivon edistyksellinen erikoisrakenteinen 360° kartiosuodatin pysäyttää kuivat roskat ja estää niiden pääsyn putkistoon sekä hidastaa veden virtaamista, jolloin märät roskat tippuvat kaivon pohjalle.

Erikoisrakenteinen vesilukko on itsepuhdistuva, mikä takaa selvästi pidemmän huoltovälin kuin perinteiset ratkaisut. Kaivo on suunniteltu siten, että se voidaan imutyhjennyttää täysin.

Tegra SVK on nopea ja helppo käsitellä

Uusi Tegra SVK on ominaisuuksiensa takia helppo käsitellä. Kaivon tasainen pohja sekä käsittelykahva helpottavat asentamista. Asentaminen sujuu paitsi nopeasti myös turvallisesti ja vaatii hyvin vähän miestyövoimaa. 

Huoleton huoltaa

Tegra SVK  -sadevesikaivo on suunnitteltu huolettomaksi huoltaa. Kartiosuodatin pysäyttää kuivat roskat ja estää niiden pääsyn putkistoon, ehkäisten kaivon padottumisen ja tulvimisen. Tämä vähentää huollon tarvetta. Kaivon lietetilavuus on maksimoitu, jonka ansiosta saavutetaan pitkät huoltovälit. Pyöristetty pohja takaa täydellisen tyhjennettävyyden.

Wavin Tegra SVK on nyt saatavilla Dahlin infratuotteiden valikoimassa. Lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman muita hulevesien ja sadevesien käsittelyä helpottavia tuotteita. Kysy lisätietoa Dahlin inframyyjiltä!

Tuote Dahlin valikoimassa: Tegra SVK

Rakennekuva

Wavin-hulevesituotteet Dahlin valikoimassa -esite

 

Julkaistu 6.4.2021