LVI-ala yhdessä syöpää vastaan

Xylem Watermark -pyöräily on LVI-alan yritysten yhteinen hyväntekeväisyystempaus, jonka järjestäjinä toimivat Xylem, Dahl, NIBE, Flowplus, Unidrain ja Wavin. Pyöräilyajankohta on tänä vuonna 4. - 7. elokuuta.

Tämän vuoden tempauksen tuotot lahjoitetaan syöpätyöhön Sylva ry:lle.

Mukana 50 pyöräilijää

Voit osallistua, jos olet järjestäjäpartnerien (esim. Dahlin) asiakas tai yhteistyökumppani. Mukaan mahtuu 50 pyöräilijää. Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä omaan vastuumyyjääsi, joka toimittaa sinulle ilmoittautumislomakkeen. Lisätietoja pyöräilyyn tai ilmoittautumiseen liittyen voi kysyä myös Risto Rambergilta, risto.ramberg(a)xylem.com. - Päivitys, ilmoittautuminen on päättynyt ja pyöräilijäjoukko kasassa.

Hoidamme kaikki järjestelyt pyöräilijöiden puolesta

Watermark-pyöräilyssä voit keskittyä vain polkemiseen, sillä tempauksen järjestäjät huolehtivat puolestasi mm. majoituspaikoista, pyöräilyasuista, pyörien säilytyksestä, ruokailuista ja huoltoasioista. Erillistä osallistumismaksua ei peritä, mutta osallistujat sitoutuvat käsi suurella sydämellä tekemään lahjoituksen Sylvalle. Suosittelemme lahjoitussummaksi 100-150 € / osallistuja.

Lahjoitussivun löydät täältä: https://oma.sylva.fi/participant/watermark-lviala-yhdessa-syopaa-vastaan-2023

Tempaukseen voi osallistua lahjoittamalla, vaikkei pyörän päälle nousisikaan. Lahjoituksen voi tehdä vaikkapa tuttua pyöräilijää kannustaakseen. Koko lahjoitussumma toimitetaan lyhentämättömänä Sylvalle syövän vastaiseen työhön.

Pyöräilyreitti 2023

Reitti: Vantaa (Xylem) > Karjalohja (Lohja Spa) > Tammela (Eerikkilän urheiluopisto) > Hyvinkää (Sveitsi) > Vantaa (Xylem). Vauhtiryhmiä on kolme, 30/25/20 km/h.

Lue edellisvuoden pyöräilystä täältä: https://www.dahl.fi/asiantuntemus/uutiset/2022/watermark-pyoraily-hyvalla-asialla-jo-kolmatta-kertaa

 

Julkaistu 15.2.2023 - Päivitetty 26.7.2023