Watermark-pyöräilytempaus oli hyvällä asialla jo kolmatta kertaa

Vesialan ammattilaisten hyväntekeväisyystempaus pyöräiltiin tänä vuonna 5.-8.8. lähes 50 pyöräilijän voimin. Tapahtumastamme on jo muodostunut pieni perinne, sillä se järjestettiin nyt kolmatta kertaa. Tällä kertaa poljettiin ajoreitti Vantaa-Vierumäki-Hämeenlinna-Nuuksio-Vantaa, ja kilometrejä kertyi ajoryhmästä riippuen 430–530 km.

Pyöräilytempauksessa kerättiin tällä kertaa varoja Kummien Mielen tila -kampanjaan. Kampanjan avulla rahoitetaan tutkittuja ja mielenterveyden häiriöitä tehokkaasti hoitavia hoitomenetelmiä, joita levitetään Kummien tuella koko Suomeen lasten ja nuorten saataville. Watermark-pyöräilyssä jokainen pyöräilijä tekee lahjoituksen Kummeille, ja myös tapahtuman yhteistyökumppanit keräävät rahaa Kummeille koko vuoden ajan. 

Watermark-pyöräilyn järjestäjänä olivat tänä vuonna Xylem Water Solutions Suomi Oy yhteistyökumppaneinaan Dahl, NIBE, Flowplus, Unidrain, Wavin ja Lastenklinikoiden kummit ry.

Dahlilta oli tällä kertaa mukana peräti neljä pyöräilijää. LVI-myyjät Sami Andersson, Tero Verkkomäki ja Ismo Laamanen ajoivat koko matkan, ja toimitusjohtaja Jari Mikkonen pyöräili joukon mukana perjantain ajan.

Sami Andersson oli mukana jo toista kertaa. – Hyvä fiilis jäi tapahtumasta! Tämmöiselle vähän fillaroivalle myyntimiehelle 430 km olikin tavallista pitempi lenkki, normaalisti kun ajelen korkeintaan 20-30 km mittaisia matkoja. Silti koko reissu tuli poljettua hyvällä mielellä, kertoo Andersson.

Myös Tero Verkkomäelle pyöräilytempaus oli edelliseltä vuodelta tuttu. – Viime kerralla poljin tosin ”vain” yhden päivän, jolloin matkaa kertyi n. 120 km, toteaa Verkkomäki. – Tänä vuonna otin tavoitteeksi pyöräillä koko matkan, vaikkakin luomupyöräily on jäänyt vähiin työsuhde-sähköpyörän hankkimisen ansiosta. Tapahtuma on organisoitu aivan mahtavasti ja kaikilla on mukana erittäin hyvä fiilis. Tämä on mukava tapa viettää neljä päivää samanhenkisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ensikertalainen Ismo Laamanen kehuu myös tapahtuman yhteishenkeä. – Kokemuksena pyöräily oli tosi kiva, vaikka oma lähtökohtani oli vähän huono: treenaaminen oli jäänyt todella vähiin ja olin ainut jolla oli maastopyörä. Mutta porukka oli aivan mahtava, neljässä päivässä tutustuttiin hyvin ja tsempattiin toisiamme. Järjestelyt oli hoidettu loistavasti, pyöräilijän hommaksi jäi vain polkeminen, tuumii Laamanen.

Jari Mikkonen osallistui tällä kertaa vain pyöräilyn ensimmäiseen päivään, mutta kertoo pyrkivänsä ajamaan ensi vuonna koko reitin, mikäli aikataulu sen sallii. – Pyöräilytempaus on erinomainen yhteistyötilaisuus hyvän asian puolesta. Haluan välittää osallistujille kiitokset omasta puolestani, erityisesti Xylemin Nils Backmanille aktiivisesta roolista tapahtuman toteuttamisessa, toteaa Mikkonen lopuksi.

Tempauksen keräys on auki vuoden 2022 loppuun saakka, ja jokainen lahjoitettu euro menee hyvään tarkoitukseen - muistathan osallistua.

Osallistu keräykseen

Lue Xylemin sivuilta juttu aiheesta

 

Julkaistu 29.8.2022