Dahl on Top Employer -huipputyönantaja myös vuonna 2024 – kahdeksatta vuotta perättäin!

Saint-Gobain on useana vuotena palkittu hyvistä henkilöstökäytännöistään Top Employer –tunnustuksella. Konsernin Suomen toiminnot ovat saaneet tunnustuksen nyt jo kahdeksan vuotta peräkkäin!

Tunnustus myönnetään panostuksestamme henkilöstömme kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan parantamiseen. Vuonna 2024 Top Employer Finland –sertifikaattia saavat käyttää Saint-Gobain Finland Oy, Saint-Gobain Glass Finland Oy, Leca Finland Oy, Saint-Gobain PAM Finland Oy ja Dahl Suomi Oy. Tunnustuksen myöntää Top Employer instituutti - itsenäinen, kansainvälinen ja puolueeton työnantajia tutkiva ja sertifioiva toimija.

- Olemme erittäin ylpeitä saamastamme tunnustuksesta. Top Employer -sertifikaatti on hyvä osoitus niistä panostuksista, joita olemme tehneet henkilöstökäytäntöjemme kehittämiseksi ja työntekijöidemme hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kokonaistuloksemme parani edelliseen vuoteen verrattuna eli tehdyt toimenpiteet ja panostukset myös näkyvät, kommentoi tulosta Dahlin henkilöstöpäällikkö Sini Koppanen.

Tunnustuksen saaneet organisaatiot on arvioitu Top Employer instituutin kansainvälisen kyselytutkimuksen avulla, joka kattaa laajasti eri henkilöstön johtamista koskevia toimintatapoja. Aihealueina kyselyssä ovat mm. osaamisen johtaminen, työkulttuuri, rekrytointikäytännöt, työhyvinvointi, perehdytys ja vastuullisuus.

Vuonna 2024 Top Employer –sertifikaatin sai maailmanlaajuisesti reilu 2300 organisaatiota 121 maassa. Nämä tunnustuksen saaneet Top Employer -huipputyönantajat vaikuttavat positiivisesti yhteensä yli 12 miljoonaan työntekijään! 

Saint-Gobainille jälleen myös Top Employer Global -tunnustus

Saint-Gobain –konserni on yksi niiden 17 yrityksen joukossa, joille maakohtaisten sertifikaattien lisäksi myönnettiin Top Employer Global 2024 –tunnustus. Konserni sai Global –tunnustuksen jo yhdeksättä kertaa ja se on osoitus siitä, että konserni työskentelee aktiivisesti hyvien henkilöstökäytäntöjen eteen kaikissa toimimissaan maissa ja organisaatioissa!

Henkilöstön hyvinvointi on tärkeää Dahlilla

- Panostamme myös jatkossa henkilöstömme hyvinvoinnin edistämiseen ja henkilöstökäytäntöjemme jatkuvaan kehittämiseen. Tätä työtä tukee tänäkin vuonna Top Employer -sertifioinnin tarjoama benchmark-tieto, jonka avulla saamme lisättyä ymmärrystämme kehittämiskohteista, kertoo henkilöstöpäällikkö Sini Koppanen.

Lisää tietoa sertifikaatista, arviointikriteereistä ja Top Employer -instituutista löydät osoitteesta https://www.top-employers.com.