Työpaikka, jossa viihdytään

Työllistämme yli 500 LVI-alan ammattilaista palvelupisteissämme eri puolella Suomea. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisumme ovat ehdottomat vahvuutemme, joista olemme ylpeitä.

Talostamme löytyy muun muassa teknisen myynnin asiantuntijoita, logistiikan ammattilaisia sekä oston, hankinnan ja taloushallinnon henkilöstöä. Olipa titteli mikä tahansa, hyvä palvelu on meille kaikille kunnia-asia. Haluamme tarjota alamme parasta palvelua – ja hyvästä palvelusta saammekin asiakkailtamme kiitosta. Olemme iloisia myös siitä, että meillä pitkät työurat eivät ole harvinaisuus.

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Ammattilaisemme tekevä työtä hyvin itsenäisesti, mutta organisaatiomme tuki on aina taustalla. Olemme osa Saint-Gobain-konsernia, mikä tuo vahvan ja vakaan selkänojan kaikelle toiminnallemme.

Olemme Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Vuosien varrella olemme vakiinnuttaneet paikkamme markkinoilla ja tulevaisuus näyttää mielestämme oikein hyvältä.

Haluaisitko liittyä dahlilaisten joukkoon? Katso avoimet työpaikkamme täältä tai lähetä avoin hakemus.

Hae työharjoitteluun