Teemme yhdessä hyvää!

Huutokaupassa asiakkaamme pystyvät hankkimaan laadukkaita LVI-tarvikkeita ja auttamaan samalla syöpälapsiperheitä. Tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Sylva Ry:lle, joka tarjoaa tietoa, apua ja vertaistukea koko perheelle lapsen sairastuessa syöpään. Tutustu toimintaan Sylva.fi.

Yhteistyökumppanimme tarjoaa huudettavan laadukkaan LVI-ammattilaisen tuotteen tai tuotepaketin. Huutokauppa on avoin kaikille Dahlin tiliasiakkaille. Jos et ole vielä asiakas, ota yhteyttä lähimpään palvelupisteeseemme.

Osallistu huutokauppaan!

Hinta nyt:
Ei vielä tarjouksia
Minimikorotus 1 €
Huutoja 0 kpl

Huutoaikaa jäljellä

Huuda
Lue tarkemmat säännöt täältä

Tarjouslomake

Tarjous

Elokuun huutokauppa

TA FPL varustelaukku liittimillä 8-15mm TA53349-012

Varustelaukku sisältää yli 300 kpl TA FPL-tuotesarjan liittimiä ja muita osia, mm. T-runkoja, kulmarunkoja, puserruskartioita ja muttereita. Lisäksi laukussa on myös mm. TA 400 -palloventtiileitä ja KOMBI-liittimiä. Täydellinen sisällysluettelo liitinlaukun sisäkannessa.

FPL on erittäin muunneltava lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesijärjestelmien metalliputkien puserrusliitin. Samaan liitinrunkoon voidaan liittää jopa seitsemän eri putkikokoa. Tämän ansiosta asennus on nopeaa ja helppoa ja koska varastointitarve minimoituu, saavutetaan selvää rahan säästöä. Sinkkikatoa vastustava metalliseos takaa pitkän käyttöiän ja vähentää vuotojen vaaraa. Optimaalisen muunneltavuutensa ansiosta nopeat asennukset mahdollistava FPL on saatavissa putkimitoille 6-54 mm. Paineluokka PN16.

LVI-nro 1553997

Yhteistyössä