Teemme yhdessä hyvää!

Huutokaupassa asiakkaamme pystyvät hankkimaan laadukkaita LVI-tarvikkeita ja auttamaan samalla syöpälapsiperheitä. Tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Sylva Ry:lle, joka tarjoaa tietoa, apua ja vertaistukea koko perheelle lapsen sairastuessa syöpään. Tutustu toimintaan Sylva.fi.

Yhteistyökumppanimme tarjoaa huudettava  laadukkaan LVI-ammattilaisen tuotteen tai tuotepaketin. Huutokauppa on avoin kaikille Dahlin tiliasiakkaille. Jos et ole vielä asiakas, ota yhteyttä lähimpään palvelupisteeseemme.

Osallistu huutokauppaan!

Hinta nyt:
470 €
Minimikorotus 1 €
Huutoja 14 kpl

Huutoaikaa jäljellä

Huuda
Lue tarkemmat säännöt täältä

Tarjouslomake

Tarjous

Kesäkuun huutokauppa

Labko LOKA 3000 L + hälytin

LOKA 3000 -umpisäiliö on kehitetty ensisijaisesti vapaa-ajanasuntojen WC-jätevesien keräämiseen. Matala asennussyvyys mahdollistaa asennuksen useimpiin kohteisiin. Vankan rakenteen ansiosta LOKA 3000 soveltuu hyvin myös pohjavesialueille. Toimii erinomaisesti osana kaksoisviemäröintijärjestelmää.

• Tilavuus 3000 litraa
• Matala asennussyvyys (tuloviemärin alareunasta säiliön pohjaan 98 cm)
• Lujarakenteisella jätevesisäiliöllä on 10 vuoden materiaali- ja tiiviystakuu
• Helppo ja nopea asentaa
• Helppo tyhjentää suuren (ø 315mm) lukittavan huoltokaivon ansiosta

LOKA 3000 -umpisäiliön mukana toimitettava langaton LOKASET R -täyttymishälytin on umpinaisille säiliöille tarkoitettu ylärajahälytin, joka valvoo säiliön täyttymistä. Hälytinpaketti sisältää keskusyksikön, lähettimen ja anturin.

LVI-nro 3629003

Yhteistyössä