Meillä asioit turvallisesti

Palvelupisteemme ovat avoinna normaalisti. Olemme tehneet runsaasti toimenpiteitä varmistaaksemme asiakkaamme ja henkilökuntamme terveyden ja turvallisuuden. Pyrimme minimoimaan tartuntojen mahdollisuudet noudattamalla viranomaisten ohjeita turvaväleistä, pintojen tehostetusta puhdistuksesta sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

Tulethan palvelupisteeseemme ainoastaan terveenä. Tarvitsemasi tuotteet voit tilata myös puhelimitse, verkkokaupan www.dahlshop.fi kautta tai sähköpostitse. Muistathan käyttää hyväksi luotettavaa ja nopeaa paikalliskuljetustamme, joka toimii erinomaisesti myös poikkeuksellisissa tilanteissa. Toimitukset voidaan esimerkiksi purkaa sovitusti vastaanottajan määrittelemään paikkaan.

Kun asioit palvelupisteessämme, pidä vähintään 1,5 metrin turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit, joten noudata hyvää käsihygieniaa. Palvelupisteissämme on myös useita käsidesiannostelijoita asiakkaidemme käytössä.

Seuraamme viranomaisohjeiden päivittymistä, ja tiedotamme myös mahdollisista paikallisista toimenpiteistämme. Lupaamme, että voit jatkossakin asioida meillä turvallisin mielin.

 

Päivitetty 6.10.2020