Putkiliike Halonen voitti syyskuun huutokaupan

Kuvassa vasemmalla LVI-myyjä Tommi Pelkonen ja oikealla Teemu Halonen.

Syyskuun huutokauppatuotteena oli FläktGroupin lahjoittama STEC-huippuimuri, ja voiton vei tällä kertaa Putkiliike Halonen Oy Nurmeksesta.

– Yrityksemme ensiaskeleet otettiin toiminimenä vuonna 2006, kertoo toimitusjohtaja Teemu Halonen. Yhtiömuoto vaihtui osakeyhtiöksi viitisen vuotta myöhemmin, ja tehtäväkenttä laajentui merkittävästi peltialan yritysoston kautta. Nykyään Putkiliike Halonen tuottaa kattavasti LVI-alan palveluja sekä valmistaa rakennuspeltituotteita asiakkaan antamien mittojen mukaisesti. Yrityksellä on oma LVI-tarvikemyymälä Nurmeksessa. – Homma näyttää tosi valoisalta tällä hetkellä, Teemu Halonen mainitsee.

Putkiliike Halosella on oivallettu yhteistyön merkitys. Yritys toimii ikään kuin isona tiiminä useiden  itäsuomalaisten yritysten kanssa. – Kilpailijoiden haku on mielestäni turhaa. Mieluummin hyödynnetään eri yhteistyökumppanien osaamista ja resursseja. Siitä on etua myös asiakkaillemme, painottaa Teemu Halonen.

Putkiliike Halosen IV-puolen osaaminen on vahvaa, ja se onkin poikinut useita projekteja myös kuntatasolla. Teemu Halonen kertoo yrityksen ilmanvaihto- ja energiaprojekteista erikoiskiinteistöissä kuten leipomoissa, museoissa ja terveysasemilla. – Kun vanhaa lämmitys- ja IV-tekniikkaa uusitaan, saadaan jatkossa energiansäästöä. Esimerkiksi Nurmeksen kaupungilla on tästä hyviä kokemuksia.

Dahl on Putkiliike Haloselle tuttu tukkuri ja yhteistyökumppani jo vuosien takaa. – Meidän periaatteenamme on, että yhteistyö kantaa pitkälle, toteaa Teemu Halonen.