Kesäkuun voitto Nakkilaan Rauta-Maatalous Jaakolalle

Kesäkuun huutokaupan korkeimman tarjouksen Labko LOKA 3000 -umpisäiliöstä teki nakkilalainen yritys Rauta-Maatalous Jaakola Oy.

Rauta-Maatalous Jaakola on pitkän linjan rautakauppa.  – Vanhempani Antti ja Raija Jaakola perustivat rautakaupan vuonna 1965. He lähtivät aikoinaan liikkeelle ihan tyhjästä, kummallakaan ei ollut yrittäjyystaustaa, kertoo Juha-Pekka Jaakola. Nykyisin yrityksessä on töissä kuusi henkilöä.

Jaakoloiden kivijalkaliikkeestä löytyy kaikki tuotteet maatalouden ja rakentamisen tarpeisiin. Tuotevalikoima kattaa työkalut, rehut, lannoitteet ja jopa isommat maatalouskoneet. Rautakaupan asiakkaat ovat Nakkilassa, Porissa ja lähikunnissa noin 100 kilometrin säteellä.  – Maatalousyrittäjät ovat tärkeä asiakaskunta, sillä tässä lähiseudulla on tuhansia hehtaareja viljelysmaata, kuvailee Jaakola.  – Periaatteena meillä on, että myymme kaikkea mitä kysytään. Myös isommat maatalouskoneet saa kauttamme tarvittaessa toimitusmyyntinä.

Jaakola kertoo, että hänen kaksi omaa poikaansa ovat myös yrityksessä töissä, ja pojat käyvät usein täydentämässä tarvikevalikoimaa Dahlilta.  – Dahlin suuntaan on hommat hyvin hoituneet, tarjouskyselyitä kun tehdään niin vastaus tulee kuin Manulle illallinen. Vanhempi pojistani oli huomannut Dahlilla asioidessaan tämän hyväntekeväisyyshuutokaupan, ja kun asiasta porukassa keskusteltiin, niin päätettiinpä osallistua.

Julkaistu heinäkuussa 2019.

Jaakolat voittivat myös joulukuussa

Joulukuun huutokauppatuotepakettina oli kaksi kappaletta Novosanin lahjoittamia vedettömiä Urimat-pisuaareja. Antti-Jussi Jaakola teki niistä korkeimman tarjouksen, ja tuotepaketti matkasi Nakkilaan.

Kiitoksemme vuoden 2019 ahkerimmille huutajille!

Julkaistu joulukuussa 2019.