Lämpöfix vei voiton elokuussa

Lämpöfix Oy on oululainen LVI-alan asennusliike, jonka ovat perustaneet Petri Karhu ja Mika Illikainen vuonna 2013.  – Oltiin Mikan kanssa samassa työpaikassa työparina, ja saatiin tämmöinen idea, kertoilee Petri Karhu.  – Ja hyvin on toiminut tämä kahden miehen yritys.

Miesten asennus- ja huolto-osaaminen kattaa laajan alueen maalämmöstä lattialämmityksiin sekä mm. käyttövesi- ja patteriverkostosaneerauksiin.  – Lämpöpumput on meidän pääartikkeli, mutta repertuaaria pitää olla laidasta laitaan, kertoo Karhu yrittäjän arjesta.   – Ensiluokkainen palvelu on meille se tärkein arvo. Tyytyväisten asiakkaiden ”puskaradio” on pienyritykselle kova sana, ja tuote myy itse itseään kun jälki on hyvää.

Lämpöfixin asentamat maalämpöpumput tulevat Lämpöässältä, joka on Lapualla vuodesta 1983 toiminut lämpöpumpputehdas. Tuotteet ovat kotimaisia ja niillä on Avainlippu-merkki.  – Kotimaisia tuotteita on siinä mielessä hyvä kaupata, että ne on suunniteltu näihin meidän olosuhteisiin, toteaa Petri Karhu.

Karhu mainitsee eräästä Lämpöfixin tarjoamasta palvelusta, jota ei kovin yleisesti LVI-alan yrityksistä saa.  – Huollamme myös Mosquito Magnet -hyttysansoja, niitä käy meillä huollossa vuosittain parisensataa kappaletta. Varsin tehokkaita vehkeitä ne ovat.

Dahlin huutokauppa sattui Petri Karhun mukaan loistavasti kohdalle, sillä yrityksessä oli ehditty pohtia vastaavanlaisen varustelaukun hankintaa jo jonkin aikaa.  – Huutokauppa osui tähän saumaan oikein sopivasti, ja kohdehan on hyvä.

Julkaistu syyskuussa 2019.