Eloxa Tekniikka Oy voitti vuoden viimeisen huutokaupan

Vuoden 2018 viimeisen huutokaupan voittaja oli Janne Elomaa / Eloxa Tekniikka Oy. Huudettavana oli tällä kertaa NIBE Cool-IN Comfort + Fly1 seinäkonvektori.

Eloxa Tekniikka Oy on hyvinkääläinen täyden palvelun LVI-talo, jonka omistavat Janne Elomaa ja Kimmo Oksa. "Olimme Kimmon kanssa jo viidentoista vuoden ajan puhuneet, että jonain päivänä perustetaan yhteinen yritys. Sopiva hetki koitti vuodenvaihteessa 2015-16, ja laitoimme hynttyyt yhteen", kertoo Janne Elomaa yrityksen perustamisen taustoista. Molemmilla miehillä on pitkä aiempi kokemus LVI-alalta, Janne Elomaalla erityisesti lämpöpumpuista ja maalämmöstä.

Eloxa Tekniikan palkkalistoilla on tällä hetkellä neljä henkilöä, viides työntekijä on juuri nyt armeijan leivissä. Yritys toimii Uudenmaan ja eteläisen Hämeen alueella, Riihimäeltä etelään. Asiakkaina on kotitalouksia, yrityksiä ja rakennusliikkeitä. "Pientaloista pienkerrostaloihin", kuvailee Elomaa.

Yrityksen tulevaisuuden näkymistä Janne Elomaa toteaa, että vaikka kilpailu alalla on kieltämättä kovaa, uskoo hän riittävän monipuolisilla osaajilla olevan työtä jatkossakin. Kristallipallosta hän ei kuitenkaan kieltäytyisi, mikäli sellaista tarjottaisiin.

Dahlin hyväntekeväisyyshuutokauppaan Elomaa osallistui ensimmäistä kertaa, ja heti tärppäsi. "Tuote kiinnitti huomioni, olin nimittäin aikoinaan NIBEllä töissä kuuden vuoden ajan. Ja hyvä ajatus huutokaupassa on takana. On hienoa, että annetaan apua sitä tarvitseville."

Julkaistu tammikuussa 2019.