Osa kansainvälistä Saint-Gobain -verkostoa

Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat energian säästäminen, ympäristöystävällisyys, innovatiivisuus ja turvallisuus. Hyödynnämme koko konsernin maailmanlaajuista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi.

Saint-Gobainilla on yli 179 000 työntekijää 67 eri maassa, ja sen liikevaihto on 40,8 mrd€ (2017). Vuonna 2016 vietimme 350-vuotisjuhlaa.

Saint-Gobain yhtymän sivuilta http://www.saint-gobain.com/en löydät konsernin eri yhtiöt maailmalla ja niiden yhteystiedot. 

Saint-Gobain Suomessa

LVI-Dahlin lisäksi Saint-Gobain -konserniin kuuluu Suomessa: 

Saint-Gobain Finland Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Rakennustuotteet palvelevat asiakkaittaan vahvoilla tuotemerkeillä: akustiikkakatoissa Ecophon, kipsipohjaisen kevytrakentamisen ratkaisuissa Gyproc, rakennuseristämisessä ISOVERtaloteknisissä ja kunnallisissa putkistojärjestelmissä Saint-Gobain PAM Finland (aiemmin SG Pipe Systems Oy) sekä kivirakentamisessa Weber

Pohjoismaissa ja Baltiassa Saint-Gobainin rakennustuotteiden sektorilla on toimintaa kaikissa 7 maassa, joissa on yhteensä yli 100 yritystä ja 13000 työntekijää. 

Glassolutions on johtava lasien ja lasitusratkaisujen tarjoaja arkkitehtonisella, rakennus-, kunnossapito-, ovi-, ikkuna-, ja vahinkosaneerausalalla.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.saint-gobain.fi