WILO – 150 vuotta kehityksen kärjessä

Wilo valmisti maailman ensimmäisen kiertovesipumpun jo vuonna 1928. Siitä lähtien saksalainen pumppuvalmistaja Wilo on kulkenut pumppausteknologian ja kestävän kehityksen kärkijoukoissa. Yritys viettää tänä vuonna 150-vuotisjuhliaan, sillä se perustettiin vuonna 1872.

Wilo kehittää ja valmistaa korkeahyötysuhteisia pumppuja talotekniikkaan, vesihuoltoon sekä teollisuuden ratkaisuihin. Uudenaikaiset, erinomaisella hyötysuhteella varustetut pumput auttavat asiakkaitamme säästämään energiaa ja pienentämään omaa hiilijalanjälkeään. Voit lukea lisää Wilon kestävän kehityksen toimenpiteistä ja tavoitteista täältä.

Pumpun elinkaaren aikaisesta hiilijalanjäljestä yli 90 % muodostuu pumpun käyttö- ja huoltokustannuksista

Merkittävä osa maailman sähkönkulutuksesta kuluu eri väliaineiden pumppaamiseen. Uudenaikainen, viimeisintä teknologiaa edustava talotekniikkapumppu voi säästä jopa 80 % energiankulutuksessa verrattuna vanhoihin, yhä käytössä oleviin vastaaviin pumppuihin.

Uuden sukupolven taajuusmuuttajakäyttöisillä Stratos MAXO -pumpuilla tai pientalokäyttöön soveltuvilla Stratos Pico -pumpuilla järjestelmien optimointi, säädettävyys ja energiansäästö ovat huippuluokkaa.

Dahlin valikoima

Dahlin varastovalikoimasta löytyy kattava valikoima Wilon energiatehokkaita pumppuja heti toimitukseen:

Omistatko tai käytätkö kiinteistöä, jonka vesien käytön hyödyntämiseen haluat lisävinkkejä? Lue lisää kotitalouksien omien vesien hyödyntämisestä Wilon omatvedet.fi-sivustolta.

Haluaisitko vaihtaa vanhan lämmityspumppusi uuteen ja säästää energiakustannuksissasi? Wilon pumppuvaihtoon-sivusto auttaa sinua löytämään vanhan pumppusi tilalle uuden energiatehokkaan version!

 

 

Julkaistu 21.6.2022