Wavinin AS+-desibeliviemärit Oulun uusiin sairaalarakennuksiin

Oulun yliopistollisen sairaalan uudistamisohjelmaan, OYS 2023, toimitettiin Wavinin AS+-desibeliviemärit kahteen eri rakennukseen. Desibeliviemäreiden käyttö vähentää äänieristyksen tarvetta ja takaa rauhallisen ääniympäristön ilman viemäreistä kuuluvia ääniä. Oulun sairaaloissa viemäreistä haluttiin lisäksi kaasutiiviit, jottei esimerkiksi mikrobeja pääse ilmatilaan.

Desibeliviemärit ovat nykyään suosittu vaihtoehto perinteisille HT-viemäreille, joissa äänieristystä ei ole otettu huomioon. HT-viemäreiden kohdalla äänieristys jouduttaisiin tekemään erikseen, jos sisätiloissa ei haluta kuuluvan viemärin ääniä.

Ääntä vaimentavat Wavin AS+ -viemäröintijärjestelmät ovat osa kodeille ja kaupallisille ympäristöille tarkoitettua tuotevalikoimaa. Wavin AS+ on täydellinen valinta kaikkialle, missä hiljainen toiminta on tärkeää. Sitä voidaan käyttää asunnoissa ja hoitokodeissa, kouluissa ja yliopistoissa, sairaaloissa, hotelleissa ja toimistoissa. Laajasta osavalikoimasta löytyy ratkaisu kohteeseen kuin kohteeseen. 

Putkien seinämävahvuuden ja tiiviyden ansiosta Wavin AS+ vaimentaa viemäröinnin melutasoja paremmin kuin yksikään toinen järjestelmä. Wavin AS+:n ylivoimainen suorituskyky varmistetaan putkilla, jotka ovat seinämävahvuudeltaan 5,3 mm, ulkohalkaisijaltaan 110 mm ja tiiviydeltään ~1,9 kg/dm3.

Innovatiivisen, patentoidun sinisen tiivisteen ansiosta Wavin AS+ ei vaadi voiteluainetta.

Dahlin valikoima

Wavin AS+ -tuotteet

Lisätietoja

OYS asiakascase Wavinin nettisivuilla

AS+ desibeliviemärit Wavinin nettisivuilla

 

 

Teksti ja kuvat: Wavin

Julkaistu 29.8.2023