Mitä tehdä, kun kylpyhuoneessa haisee viemäri?

Tähän harmilliseen ongelmaan löytyy helppo ratkaisu, lattiakaivon erityisvesilukko. Vieserin lattiakaivoihin saatavilla oleva erikoisvesilukko on nopea ja helppo jälkiasentaa, joten asukas voi tehdä sen tarvittaessa itsekin ilman erityisosaamista.

On tyypillistä, että yhdessä talossa on useita lattiakaivoja, erilaisissa tiloissa ja niiden käyttötavat sekä käyttöaste eroavat toisistaan. Esimerkiksi päivittäin käytössä olevassa kylpyhuoneessa ongelmana voivat olla lattiakaivoa tukkivat hiukset, kun taas harvemmin käytettävässä tilassa riesaksi saattaa muodostua viemärin kuivumisen aiheuttama paha haju. Tällaisia ongelmia ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä niihin on tarjolla kätevänä ratkaisuna esimerkiksi Vieser One -lattiakaivo ja sen erikoisvesilukko.

Jos lattiakaivon käyttö on vähäistä tai tilapäistä, erikoisvesilukon käyttö on suositeltavaa, sillä se pitää pahat hajut viemärissä.

Lisävarusteena myytävä erikoisvesilukko voidaan asentaa kaikkiin vesilukollisiin Vieser One -lattiakaivoihin kätevästi myös jälkikäteen. Erikoisvesilukko on nopea ja helppo asentaa, joten asukas voi tehdä sen näppärästi itsekin ilman erityisosaamista. Esimerkiksi vapaa-ajan asunnon lattiakaivoon erikoisvesilukko kannattaa asentaa hajuhaittojen välttämiseksi.

Kuinka se toimii?

Vieser One -erikoisvesilukossa on jousikuormitteinen läppä, joka avautuu veden virratessa ja sulkeutuu virtauksen loputtua. Läppä hidastaa vesilukossa olevan veden haihtumista ja estää viemärinhajun pääsyn huonetilaan.

Dahlin valikoima

     

    Julkaistu 15.2.2023