Vieser Line -linjalattiakaivot

LVI-asentajat, toiveisiinne on vastattu! Vieser Line on linjalattiakaivo, joka on oikeasti helppo asentaa, turvallinen käyttää ja vaivaton puhdistaa.

Vieser on julkaissut Vieser Line -linjalattiakaivoille uuden asennusanimaation, joka tekee linjalattiakaivon asennuksesta entistäkin helpompaa.Vieser Line -asennuksen ja tuotteen edut

Vieser Line linjalattiakaivon asennusperiaate on sama riippumatta siitä, tuleeko kohteeseen laatoitettava kansi vai rosteripintainen kansi. Valmiin kannen kohdalla kannen laatoitusvaihe jää tällöin toki pois.

Kaikkien Vieserin kansien – myös Vieser Line-ratkaisun alla -on aina Vieserin tehokas ja perinteinen lattiakaivo. Kaivo valitaan asennuskohteen käyttötarpeen mukaan Vieserin laajasta lattiakaivovalikoimasta, josta löytyy kaivoratkaisut niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.

Vieser Line linjalattiakaivon etuihin kuuluu helpon asennuksen lisäksi kaivon sijoituksen monipuolisuus. Linjalattiakaivot asennetaan tyypillisesti seinän viereen, jolloin kaadot voidaan toteuttaa yhteen suuntaan. Vieser Line voidaan asentaa myös hieman irti seinästä tai keskelle lattiaa kaadot huomioiden.

Kaikki asennustavat ovat yhtä turvallisia vesieristyksen suhteen, asennustapa on sama eikä mitään lisäosia tarvita.

Vieser Line Dahlin varastovalikoimassa

Vieser One Dahlin varastovalikoimassa

Vieser Line tuotevalikoima Vieserin sivuilla

Vieser One lattiakaivot Vieserin sivuilla

 

 

 

Julkaistu 28.10.2020