Näin asennat Vieser Line -linjalattiakaivon

Vieser Line -linjalattiakaivo on tyyppihyväksytty, kotimainen linjalattiakaivojärjestelmä, joka on yhteensopiva kaikkien Vieser-kaivojen kanssa. Tuoteperheeseen kuuluvat päältä laatoitettavat mallit sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut mallit metallin- tai mattamustan värisinä.

Vieser Line -linjalattiakaivon voi sijoittaa vapaasti joko kiinni seinään, hieman irti seinästä tai vaikka keskelle lattiaa. Tämä tuo vapautta linjalattiakaivon suunnitteluun ja valinnan voi tehdä täysin visuaalisin perustein.

Vieser Line -linjalattiakaivo

  • Saatavana 4 eri pituutta: 700 mm, 800 mm, 900 mm, 1000 mm
  • Tyyppihyväksytty
  • Yhteensopiva kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa
  • Varma ja nopea asennus
  • Sallii kaadon tekemisen yhteen suuntaan, jolloin lattiassa voidaan käyttää kokonaisia, suuria laattoja
  • Helppo ja huoleton arjessa

Katso linjalattiakaivon asennusvideo


Vieser -lattiakaivojärjestelmillä on 10 vuoden järjestelmätakuu

Vieserin kaivotuotteille myönnetään 10 vuoden järjestelmätakuu, kun sekä lattiakaivojärjestelmä että lattiakaivon kansi ovat Vieserin tuotteita. Vieser-lattiakaivojärjestelmä sisältää kaivot, kaivoihin liittyvät lisätarvikkeet sekä kansistot. Lisäksi Vieser-lattiakaivon ja vedeneristeen on oltava tyyppikokein yhteensopiviksi todettuja.

Järjestelmätakuu ei kata asennuksesta, väärästä varastoinnista, huoltotoimenpiteiden laiminlyönnistä tai käytöstä johtuvia virheitä. Takuu ei kata myöskään tavanomaista tuotteiden kulumista eikä välillisiä kuluja.

Järjestelmätakuu ei vaikuta kuluttajansuojalain ehtoihin.

Dahlin valikoima

 

Teksti ja kuvat: Vieser

Julkaistu 23.1.2024