Markkinoiden matalin linjalattiakaivo, Vieser Line

Vieser Line -linjalattiakaivo on tyyppihyväksytty, kotimainen linjalattiakaivojärjestelmä, joka on yhteensopiva kaikkien Vieser-kaivojen kanssa.

Kotimaisen Vieser Line -linjalattiakaivon ja Vieser One extra matalan kaivon yhdistelmä tarjoaa käyttöösi markkinoiden matalimman, vain 90 mm korkean linjalattiakaivon, sivuliitännällä.

Järjestelmän matalasta rakenteesta on merkittävää etua sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Sen edut korostuvat välipohjarakenteissa, missä suositaan hyvin ohutta jälkivalua laatan päälle tai kohteissa, joissa viemäriputkiston kaatojen toteuttaminen on muutoin haasteellista.

Vieser Line -linjalattiakaivo

 • Saatavana 4 eri pituutta: 700 / 800 / 900 / 1000 mm
 • Tyyppihyväksytty
 • Yhteensopiva kaikkien Vieser-lattiakaivojen kanssa
 • Varma ja nopea asennus
 • Sallii kaadon tekemisen yhteen suuntaan, jolloin lattiassa voidaan käyttää kokonaisia, suuria laattoja
 • Helppo ja huoleton arjessa
 • Uutuutena epäkeskeinen kouru, jossa kaivon paikka on kourun päässä.

 

 

Vieser Line -linjalattiakaivon asennat helposti

  Vieser Line -linjalattiakaivon voi sijoittaa vapaasti joko kiinni seinään tai hieman irti seinästä – tai vaikka keskelle lattiaa - valinnan voi tehdä täysin visuaalisin perustein. Kaivoratkaisu on aina yhtä tehokas ja toimiva sekä yhtä varma ja turvallinen vesieristyksen suhteen.

  Tuoteperheeseen kuuluvat päältä laatoitettavat mallit sekä erilaiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut mallit, metallin- tai mattamustan värisinä.

  Tutustu Vieser Line -linjalattiakaivoihin sekä Vieser One extra matalaan kaivoon Vieserin tuotesivuilla. Extra matala kaivo on saatavana sekä valutuilla että ilman.

  Muistathan, että Vieserin kansilla ja kaivotuotteilla on voimassa kymmenen vuoden järjestelmätakuu.

  Vieser-linjalattiakaivot Dahlin valikoimassa

   

  Julkaistu 27.10.2021