Vieser -lattiakaivojen kansivalikoimaan uusia tuotteita

Vieser on tuonut mattamustien Classic+ -neliökansien valikoimaan kaksi uutta kansivaihtoehtoa. Mattamustaa Classic+ -kantta mustalla muovikehyksellä saa nyt myös Ø32 läpiviennillä. Lisäksi mattamustaa Classic+ -kaivonkantta saa nyt myös mustalla, säädettävällä teräskehyksellä.

Classic+ -kannet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden mitat ovat tuttu 197x197 mm. Klassikkokannet ovat yhteensopivia kaikkien tyyppihyväksyttyjen Vieserin kaivojen kanssa ja sopivat ajattoman ulkonäkönsä puolesta erilaisten kylpyhuoneiden viimeistelyyn.

Vieser Classic+ musta kansi muovikehyksellä 197×197 Ø32 (LVI 3317355): tutustu teknisiin tietoihin täällä.

Vieser Classic+ musta kansi säädettävällä teräskehyksellä 197×197 (LVI 3317356): tutustu teknisiin tietoihin täällä.

Vieser -lattiakaivojärjestelmillä on 10 vuoden järjestelmätakuu

Vieserin kaivotuotteille myönnetään 10 vuoden järjestelmätakuu, kun sekä lattiakaivojärjestelmä että lattiakaivon kansi ovat Vieserin tuotteita. Vieser-lattiakaivojärjestelmä sisältää kaivot, kaivoihin liittyvät lisätarvikkeet sekä kansistot. Lisäksi Vieser-lattiakaivon ja vedeneristeen on oltava tyyppikokein yhteensopiviksi todettuja.

Järjestelmätakuu ei kata asennuksesta, väärästä varastoinnista, huoltotoimenpiteiden laiminlyönnistä tai käytöstä johtuvia virheitä. Takuu ei kata myöskään tavanomaista tuotteiden kulumista eikä välillisiä kuluja.

Järjestelmätakuu ei vaikuta kuluttajansuojalain ehtoihin.

 

Teksti ja kuvat: Vieser

Julkaistu 25.10.2023