Vexve X – markkinoiden parasta käytettävyyttä

Vexve X -venttiilituotesarja tarjoaa markkinoiden parasta käytettävyyttä! Kotimaassa valmistettu X-sarja on suunniteltu rakennusten lämmitys- ja jäähdytysverkostojen optimaaliseen sulkemiseen ja säätämiseen. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu teräksisiä ja haponkestäviä sulku- ja linjasäätöventtiileitä kaikilla talotekniikassa yleisimmin käytettävillä liitospäillä (DN 10–50). Sarjan kaikille haponkestäville venttiileille on myönnetty talousvesihyväksyntä.

X-sarjan venttiilien suunnittelussa on panostettu erityisesti käytettävyyteen, energiatehokkuuteen ja ekologisuuteen. Uuden rakenteen ja komposiitista valmistetun kahvan ansiosta tuotteen hiilijalanjälki pienenee keskimäärin 9 %. Lisäksi linjasäätöventtiileissä on suuremmat Kv-arvot uuden virtausputken ansiosta.

Tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista Vexven Laitilan tehtaalla. X-sarjan venttiilit ovat huoltovapaita ja suunniteltu kestämään koko putkiston elinkaaren ajan.

Helppo ja nopea asentaa

Entistä parempien eristysvarojan ja kokoon hitsatun rakenteen ansiosta X-sarjan sulkuventtiilit on helppo eristää joko valikoimastamme löytyvien eristysmoduulien avulla tai perinteisellä putkieristeellä.

Venttiilin tiedot on sijoitettu kätevästi komposiitista valmistetun kahvan päälle, ja ovat näkyvissä myös venttiilin ollessa eristettynä. Kahvaan sijoitetun QR-koodin kautta pääset tarvittaessa nopeasti käsiksi venttiilin käyttö- ja asennusohjeisiin.

Linjasäätöventtiilin säätöarvolukittava tarkkuussäädin helpottaa venttiilin säätämistä sekä mahdollistaa venttiilin käytön sulkuna ilman uudelleen mittaamista. Messinkiset mittayhteet, joiden käyttö onnistuu markkinoilla olevilla vakiosäätölaitteilla, takaavat nopean ja helpon mittaamisen.

Erinomainen saatavuus

Nopeiden tehdastoimitusten lisäksi löydät kattavan valikoiman X-sarjan tuotteita Dahlin palvelupisteistä kautta maan. Vexven nopeudesta tunnettu asiantuntijapalvelu on aina käytettävissäsi, ja kaikki tekniset materiaalit ovat saatavilla suomeksi.

 

Julkaistu 24.5.2022