Valitse Unidrain-osat helposti suunnitteluohjelmalla

Unidrain-lattiakaivo koostuu neljästä osasta. Kaikista osista löytyy mittava määrä erilaisia vaihtoehtoja. Tämä onkin yksi Unidrainin vahvuuksista: laajan valikoiman ansiosta jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva tekninen ratkaisu!

Suunnitteluohjelma säästää aikaasi

Helppo tapa valita juuri sinun kohteeseesi sopivan kokonaisuuden osat on Unidrainin suunnitteluohjelma. Suunnitteluohjelman löydät Unidrainin nettisivuilta ja se toimii kätevästi myös puhelimella.

Ohjelmassa sinun tarvitsee vain klikkailla läpi valmiiden vaihtoehtojen. Tuloksena saat listan yhteensopivista osista lvi-koodeineen. Voit lähettää listan sähköpostiisi ja tilata tuotteet Dahlin yhteyshenkilöltäsi sen avulla.

Kokeile vaikka heti! Linkki suunnitteluohjelmaan: https://www.unidrain.fi/nc/ammattilaisille/suunnittele-ja-laske/

Maailman turvallisin lattiakaivo?

Unidrainin voi asentaa huoletta kiinni seinään. Patentoitu teräslaipparakenne suojaa seinän ja lattian liitoskohdan kosteudelta. Unidrain-kaivoilla on Eurofinsin myöntämä STF-tyyppihyväksyntä ja vedeneristesertifikaatit. Koska Unidrain on alun perin suunniteltu linjakaivoksi, on sen helppo asennettavuus ja putsaus voitu huomioida jo suunnitteluvaiheessa.

Tekninen tuki

Onko sinulla teknisiä kysymyksiä Unidrain-tuotteista tai niiden asennuksesta? Unidrainilla sinua palvelee Technical Manager Jim Laine, puh. 040 723 8045 tai jim.laine(at)unidrain.fi. Unidrainin asiakaspalvelu palvelee kaikissa Unidrain- ja Purus-kysymyksissä: puh. 020 778 9030 tai info(at)unidrain.fi. Kysy lisätietoa tuotteista myös Dahlin vastuumyyjältäsi.

Unidrain-tuotteet Dahlin varastovalikoimassa

 

Julkaistu 27.7.2021