Uutuus: Oras Stela - Upeita uusia malleja tyylikkääseen kylpyhuoneeseen

Uusi Oras Stela on nykyaikainen hana, jossa on älykkäitä ominaisuuksia ja joka keskittyy kestävään, älykkääseen vedenkäyttöön. Geometrisiin muotoihin perustuva pyöristetyn kulmikas muotoilu ja kapeat mittasuhteet luovat modernin ja ajattoman tyylikkään ilmeen. Lisätilaa altaalla toimimiseen klassisella, 90 asteen kulmassa olevalla juoksuputkella – joka on saatavana myös XL-versiona. Modernin ja nykyaikaisen kokonaisuuden lisäksi saumaton pinta takaa paremman hygienian ja helpomman puhdistuksen.

Dahlin valikoiman Oras Stela -mallit 

Oras Stela -mallisto Oraksen sivuilla

Lumoava virtaama

Uusi Oras Stela on kiehtova, paitsi muotoilultaan, mutta myös veden virtaamaltaan. Valikoimasta löytyy malleja, joiden leveä juoksuputki ja erityinen poresuutin muodostavat veden virtaamasta lumoavan timantinmallisen vesiputouksen. Putousmaisesta vaikutelmasta huolimatta virtaama on rajoitettu kuuteen litraan minuutissa, jolloin kulutus on ekologista.

Poresuutin voidaan helposti poistaa, puhdistaa tai korvata tarvittaessa. Saatavilla on myös tuotteita, joissa on pyöreä poresuutin. Eheän virtaaman varmistamiseksi poresuutin on integroitu juoksuputken sisäpuolelle. Käytännöllinen lisä: ei-toivottujen roiskeiden ehkäisemiseksi poresuuttimen kulmaa voidaa säätää pesualtaan koon ja muodon niin vaatiessa.

Turvallinen, selkeä, ekologinen: kosketusvapaa Oras Stela

Parantuneesta hygieniasta, käyttömukavuudesta ja taloudellisemmasta resurssien käytöstä parantuneeseen vähentyneeseen puhdistustarpeeseen – Oraksen älyhanat tarjoavat useita etuja.

Kosketusvapaa Oras Stela vastaa yksilöllisiin toiveisiin kolmella erilaisella asennusvaihtoehdolla:

  1. Esisekoitetulle vedelle tarkoitetussa versiossa käyttäjä voi aina asettaa lämpötilan mieleisekseen.
  2. Versiossa kaksi esiasetetun lämpötilan ylläpitämiseksi ja liian kuuman tai liian kylmän veden välttämiseksi - esimerkiksi eri sukupolvien käytössä olevan kylpyhuoneen turvallisuuden lisäämiseksi - sivussa oleva pieni vipu voidaan korvata tulpalla, kun haluttu lämpötila on valittu.
  3. Kolmannessa versiossa on mahdollista asentaa pelkästään kylmävesiliitos. Näin yksi malli tarjoaa kolme erilaista muunnelmaa ja se voidaan sovittaa optimaalisesti kulloisiinkin vaatimuksiin.

Useiden asennusvaihtoehtojen ja veden lämpötilan turvallisen säätämisen lisäksi kosketusvapaa Oras Stela varmistaa optimaalisen hygienian ja ekologisuuden pesualtaalla. Älykkään, tarkan sensoriteknologian ansiosta vesi juoksee ainoastaan kun sitä tarvitaan. Tämän ansiosta kulutus vähenee jopa 50% ilman että mukavuudesta tarvitsee tinkiä. Kun kädet siirtyvät hanan alta, vedentulo lakkaa automaattisesti. Hanaan ei tarvitse koskea sen käyttämiseksi, joten pinta pysyy puhtaampana taudinaiheuttajista ja vesipisaroista pidempään.

Laaja tuotevalikoima ja harmoninen yleisilme

Koordinoidun suunnittelun hengessä uuden Oras Stela -sarjan lukuisat muunnelmat mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja saumattoman kylpyhuoneen suunnittelun. Lanseerattavaan valikoimaan kuuluu vipukäyttöisiä hanoja sekä kosketusvapaita pesuallashanoja. Kaikille malleille yhteistä on moderni, tunnistettava design, korkea laatu sekä kestävät materiaalit ja maksimaalinen käyttömukavuus.

Oras Stela -esite

Lue lisää Oraksen sivuilta

 

Julkaistu 26.5.2021