UUTUUS! Hansgrohe Vernis Blend Electronic kosketusvapaa, vettä säästävä pesuallashana

Vernis Blend Electronic: Hyvä hinta-laatusuhde ja toiminnallisuus

Kytke hana päälle ja pois koskematta: integroidun tunnistintekniikan ansiosta uusi Vernis Blend -elektroninen hana takaa koskemattoman ja kätevän käytön erityisesti silloin, kun hygienialle, mukavuudelle ja vedenkulutukselle asetetaan korkeat vaatimukset. Laadukkaan metallipinnan sekä pyöristettyjen ja sileiden reunojen ansiosta Vernis Blend sopii harmonisesti julkisiin tiloihin tai kylpyhuoneeseen. Pesuallashanalla on erinomainen hinta-laatusuhde.

Säädettävien virtaama- ja lämpötila-asetusten, sekä mahdollisuuden valita akkuversion tai 230 V:n verkkovirtayhteyden välillä takaa sen, että Vernis Blend sopii täydellisesti käyttäjän tarpeisiin. Elektronisessa pesuallashanassa on lämpödesinfiointitoiminto, joka torjuu putkissa olevia viruksia tai bakteereja jopa 70 °C:n lämpötilassa.

EcoSmart-teknologia säästää vettä

Pesuallashanan vaihtaminen elektroniseen hanaan on myös ekoteko. Kaikki Hansgrohen pesuallashanat – elektroniset ja manuaaliset – säästävät automaattisesti vettä, sillä ne on varustettu EcoSmart-teknologialla, jonka ansiosta ne kuluttavat vettä vain noin 5 litraa minuutissa. Vaihtamalla vanhan pesuallashanan uuteen vettä säästävään malliin voi vesilasku pienentyä jopa 50 %.

Tutustu Hansgrohen palkittuihin ratkaisuihin

Hansgrohe - innovatiivisia ratkaisuja kylpyhuoneeseen ja keittiöön, joissa yhdistyvät älykkäät toiminnot, erinomainen muotoilu ja laatu sekä pitkä käyttöikä. Perinteinen tuotemerkki muokkaa palkituilla tuotteillaan veden käyttöä keittiössä ja kylpyhuoneessa. Yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa PHOENIX Designin kanssa se luo myös Smart Living -tuotteita, jotka rikastuttavat ihmisten jokapäiväistä elämää ja lisäävät kodin toimivuutta ja turvallisuutta. Etelä-Saksan Schwarzwaldista kotoisin olevassa kansainvälisessä Hansgrohe Groupissa hansgrohe-tuotemerkki edustaa ensiluokkaisia tuotteita suihkujen, suihkujärjestelmien, design-viemäreiden, kylpyamme- ja keittiökalusteiden sekä keittiön pesualtaiden tuoteryhmissä.

Kysy lisätietoa omalta vastuumyyjältäsi Dahlilla!

 

 

Julkaistu 21.12.2021