Tule mukaan Watermark-pyöräilyyn – poljetaan yhdessä rahaa syöpätyöhön!

Vesialan ammattilaiset polkevat jo viidettä kertaa hyvän asian puolesta! Asentajat, suunnittelijat, vesilaitosten työntekijät, tavarantoimittajat, tukkumyyjät – me kaikki haluamme auttaa lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään tärkeässä syöpätyössä. Siksi poljemme kesällä jälleen 500 kilometriä, olipa takana treenikilometrejä kymppitonni taikka kymmenen.

Dahlin asiakkaana olet tervetullut mukaan pyöräilemään. Watermark-pyöräily ajetaan tänä vuonna pe 2.8. - ma 5.8. ja reitti on Vantaa-Salo-Siuntio-Vantaa.

Sinun ei tarvitse olla huippupyöräilijä, mutta matkan tekoon tarvitaan kyllä maantiepyörä - oma tai lainattu. Pyöräilijät polkevat kolmessa eri ryhmässä (20/25/30 km/h) oman kunnon mukaan. Matkaa kertyy ryhmästä riippuen 420–530 km. Tärkeintä reissussa ei ole viimeisen päälle trimmattu urheilusuoritus vaan yhdessä tekeminen. Ja mikä vielä tärkeämpää, haluamme ojentaa auttavan käden niille henkilöille ja perheille, joiden elämää syöpä parhaillaan ravistelee.

Reissu on pyöräilijälle ilmainen, mutta odotamme hänen tekevän Sylvalle 100-150 € lahjoituksen. Hintaan sisältyy ajoasu, hotellit, ruokailut, ryhmäkohtaiset huoltoautot ja mahtava tsemppiporukka. Sinä voit vain polkea ja nauttia fiiliksestä!

Watermark-pyöräilyssä mukana Xylemin rinnalla ovat: Dahl, NIBE, Flowplus, Purus Unidrain, Wavin ja Pipelife.

Kysy lisää ja tule mukaan!

Jos innostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä Xylemin Risto Rambergiin, joka kertoo lisätietoja pyöräilyyn osallistumisesta. Ilmoittaudu mukaan 21.4.2024 mennessä, reissulle mahtuu noin 50 henkilöä.

Jos et pääse osallistumaan pyöräilijänä, niin halutessasi voit auttaa pyöräilijöitämme erilaisin keinoin myös taustajoukoista käsin.

Risto Ramberg
Puh. 050 543 2100
risto.ramberg (a) xylem.com

Edellisen kesän fiiliksiä

Katso koostevideo vuoden 2023 pyöräilystä, niin pääset jo nyt mukaan fiilikseen!

 

Julkaistu 19.2.2024