Nähdään messuilla osastolla 319!

Olemme mukana Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa 22. – 23.5.2024 Ouluhallissa.

Tervetuloa tapaamaan Dahlin Pohjois- ja Itä-Suomen teollisuusmyynnin asiantuntijoita osastollemme nro 319! Samalla pääset tutustumaan uudistuneeseen verkkokauppaamme sekä DahlApp-mobiilisovellukseen.

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjoaa kahdessa päivässä saman katon alla kaiken sen, mitä pohjoisen Suomen teollisuudenalasta tarvitsee tällä hetkellä tietää. Tapahtumassa on mukana yli 300 näytteilleasettajaa, ja tapahtumavieraina suuri joukko alan päättäjiä ja asiantuntijoita teollisuuden kaikilta toimialoilta.

Tapahtuma on suunnattu pohjoisen Suomen teollisuuden asiantuntijoille ja päättäjille. Se tarjoaa kävijöille laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa. Esille nostetaan teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, ja asiantuntijapuheenvuorot rakentuvat ajankohtaisten teemojen ympärille.

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa tapaavat pohjoisen menestyksen tekijät – tervetuloa mukaan!

Rekisteröidy tästä ennakkoon ammattilaiskävijäksi:Messuinfo:

Aukioloajat
Ke 22.5. klo 9-17
To 23.5. klo 9-16

Tapahtumapaikka
Ouluhalli | osoite: Ouluhallintie 20, 90130 OULU

Sisäänpääsy
Rekisteröitymällä kävijäksi tapahtumaan. Huom! Paikan päällä ei ole rekisteröitymispistettä. Omalla päätelaitteella toki onnistuu vielä sielläkin!

Pysäköinti / Saapuminen
Ouluhallin parkkialue on maksuton, mutta hyvin rajallinen! Suosittelemme hyödyntämään etäparkkia ja Expomarkin järjestämää maksutonta messubussia. Katso lisätiedot sivulta Saapuminen ja pysäköinti >>

 

Julkaistu 23.4.2024