Watermark-pyöräilytempaus hyvällä asialla jo neljättä kertaa

Vesialan ammattilaisten hyväntekeväisyystempaus pyöräiltiin tänä vuonna 4.-7. elokuuta 50 pyöräilijän voimin. Tapahtumastamme on jo muodostunut perinne, sillä se järjestettiin nyt neljättä kertaa. Pyöräilyporukka jaettiin kolmeen eri vauhtiryhmään, jotka ajoivat myös eri pituisia matkoja. Näin mahdollisimman moni pystyi osallistumaan, vaikka kunto, pyöräilyhistoria ja ajettujen kilometrien määrä olikin erilainen. Ainoana ehtona osallistumiselle oli maantiepyörä, jota ilman matkavauhtia on vaikea pitää yllä. Reitti oli tällä kertaa täysin uusi Vantaa – Karjalohja – Eerikkilä – Hyvinkää – Vantaa ja matkaa kertyi ajoryhmästä riippuen 374-509 km.

Pyöräilytempauksessa kerättiin tällä kertaa varoja Sylva ry:lle. Rahat käytetään lasten ja nuorten hyväksi tehtävään syöpätyöhön, kuten neuvontaan ja tukiryhmätoimintaan.

Watermark-pyöräilyn järjestäjänä olivat tänä vuonna Xylem Water Solutions Suomi Oy yhteistyökumppaneinaan Dahl, NIBE, Flowplus, Unidrain, Wavin ja Sylva ry.

Tapahtuma kokosi yhteen ison joukon pyöräilijöitä sekä vapaaehtoisia

Dahlilta oli tällä kertaa mukana kaksi pyöräilijää, molemmat jo kolmatta kertaa. LVI-myyjät Sami Andersson ja Tero Verkkomäki ajoivat samassa vauhtiryhmässä 374 km.

 – Taas jäi hyvä fiilis tapahtumasta!  Andersson muistelee aikaisempia Watermark-pyöräilyitään lämmöllä. Hän ei jäisi pois tapahtumasta mistään hinnasta. ”Porukassa on pyöräilijöitä, joilla on tuhansia ajokilometrejä takana, ja sitten on sellaisia kuin minä, joilla on takana vain tuhansia aikomuksia. Siitä huolimatta meillä on yhdessä huippuhauskaa, ja iltaisin hotellilla jaetaan erilaisia kokemuksia ja tarinoita. Jokaisen ajopäivän päätteeksi tunnen itseni voittajaksi, sillä tiedän, että me olemme yhdessä tehneet jotakin hyvää”, Andersson tuumailee.

Myös Tero Verkkomäelle pyöräilytempaus oli jo kahdelta edelliseltä vuodelta tuttu. Tapahtuma on organisoitu aivan mahtavasti ja kaikilla on mukana erittäin hyvä fiilis. Tämä on mukava tapa viettää neljä päivää samanhenkisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Watermark-pyöräily kerää yhteen koko joukon iloisia vapaaehtoisia, joiden ansiosta pyöräily rullaa mukavasti eteenpäin. Apua tarjoaa niin yksittäiset henkilöt kuin yrityksetkin. Esimerkiksi jokaisen vauhtiryhmän mukana kulki omat huoltoautot, joissa liikkuivat kätevästi vaatekassit, varusteet, varaosat, työkalut ja eväät. Pyöräilijät pystyivät keskittymään vain polkemaan.

Tempauksen keräys on auki vuoden 2023 loppuun saakka, ja jokainen lahjoitettu euro menee hyvään tarkoitukseen - muistathan osallistua!

Osallistu keräykseen

Lue Xylemin sivuilta juttu aiheesta

 

Julkaistu 29.8.2023