Tervetuloa Dahlin Kajaanin ja Kotkan uusiin palvelupisteisiin

Dahlin uusissa Kajaanin ja Kotkan palvelupisteissä vietetään avajaisviikkoa 2. - 6.5.2022. Tervetuloa tutustumaan tiloihin ja henkilökuntaan! Alla lisätietoa avajaisviikon ohjelmasta molemmissa pisteissä...


Dahl Kajaani palvelee 2.5.2022 alkaen!

Pitkään on Dahlilaisten puheissa esiintynyt ajatus siitä, että pääsisimme palvelemaan alan ammattilaisia paikallisesti Kainuun sydämessä – Kajaanissa! Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin. Uusi myymälämme avautuu Heinisuon teollisuusalueelle.

Toimintamme rakentuu parhaasta asiakaspalvelusta, mukautuvasta paikallisvalikoimasta sekä tehokkaasta logistiikasta. Kajaanin Dahlin läheisyydessä on kuljetusliike, joka hoitaa koko logistiikkamme yön yli toimituksista päävarastoistamme aina paikallisjakeluun Kajaanissa asti!

Kajaanissa todistetusti vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Tähän meiltä löytyy myös ratkaisu verkkokaupan puolelta: DahlShop palvelee 26/7! Uskomme vahvasti, että tällä toimintamallilla pystymme palvelemaan laajasti koko Kainuun alueella.

Avajaisviikon ohjelma Kajaanissa 2. - 6.5.

Tarjoamme purtavaa joka aamu. Lisäksi tiistaina ja torstaina on toimittajapäivät, jolloin tarjolla maittava lounas klo 10 – 13.

Ti3.5.Oras, Uponor ja Wavin
To5.5.fischer, Henco ja IMI Hydronic

Tervetuloa!

Osoite: Putkinotkontie 1A, 87250 Kajaani
Aukioloajat: 2.5. alkaen arkisin klo 7-16.
dahl.fi/myynti/kajaani


Dahl Kotka palvelee 25.4.2022 alkaen!

Palvelupisteessä on n. 4000 kpl LVI-, teollisuus- ja infratuotteiden varastonimikkeitä, jotka on valittu asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tarjoamme myös kuljetuspalveluna kattavan varastovalikoiman tuotteita Vantaan ja Tampereen jakelukeskuksista seuraavaksi päiväksi.

Henkilöstönä LVI-myyjät Markus Malm, Joona Holopainen ja Mikko Matilainen sekä tukena asiakkuuspäällikkö Pasi Nihtilä ja inframyynnissä asiakkuuspäällikkö Teuvo Aalto.

Avajaisviikon ohjelma Kotkassa 2. - 6.5.

Avajaisviikolla tarjoamme lounasta päivittäin klo 10.30 - 12.30. Lisäksi tavarantoimittajien tuote-esittelyjä joka päivä.

Ma2.5.fischer, Geberit, Oras ja Uponor
Ti3.5.Climecon, Systemair, Vallox ja Vexve
Ke4.5.GF, Grundfos, Henco ja Paroc
To5.5.Bosch, Faluplast, Hela ja Roth
Pe6.5.Talotekniikkapäivä yhdessä SLO:n kanssa
  Gustavsberg, Saint-Gobain, Soudal ja Xylem

Tervetuloa tutustumaan palvelupisteeseemme ja henkilökuntaan!

Osoite: Jylpyntie 14, 48230 Kotka
Avoinna arkisin klo 7-16.
dahl.fi/myynti/kotka 


Julkaistu 27.4.2022