Kiitos kaikille tämänvuotiseen Watermark-pyöräilyyn osallistuneille

Watermark-hyväntekeväisyyspyöräilyllä on kerätty syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä näiden perheiden hyväksi tehtävään työhön jo lähes 7000 €. Pyöräilyyn osallistui 40 LVI-alan ammattilaista. Dahl oli mukana yhtenä tapahtuman sponsoreista.

5.–8.8.2021 järjestetty Watermark-hyväntekeväisyyspyöräily keräsi jo toisen kerran yhteen LVI-alan ammattilaiset, jotka haluavat pyöräillä hyvää. Pyöräilyreitti kulki välillä Vantaa–Kotka–Lahti–Hyvinkää–Vantaa, ja kilometrejä kertyi ajoryhmästä riippuen 400–530 km.

Pyöräilytempauksella kerätyt varat lahjoitetaan kokonaisuudessaan Sylva ry:lle. Sylva ry on syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja nuorten aikuisten valtakunnallinen yhdistys. Se tukee ja jakaa tietoa sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sylva tekee yhteistyötä sosiaali- ja terveysalan potilasjärjestöjen ja yhdistysten sekä sairaaloiden syöpäosastojen kanssa.

Watermark-pyöräilyn järjestäjänä oli Xylem Water Solutions Suomi Oy yhteistyökumppaneinaan Dahl Suomi Oy, NIBE Energy Systems Oy ja Flowplus Oy. Dahlilta oli myös mukana kaksi pyöräilijää, Sami Andersson Vantaalta ja Toni Kuntola Seinäjoelta.

– Raskasta oli mutta kivaa! Itselläni oli vain reilut 80 harjoituskilometriä alla, ja jalat olivat välillä ihan poikki, mutta maaliin asti silti pääsin. Siitä oli hyötyä, että porukka oli jaoteltu nopeuden mukaan kahteen eri vauhtiryhmään. Upea tapahtuma ja hyvä porukka, kommentoi Sami Andersson.

Samaa mieltä on myös Toni Kuntola. – Mahtavaa, että tämmöinen tapahtuma on saatu aikaan. Porukassa on ollut hyvä yhteenkuuluvuuden henki. Ja ehdottomasti olen ensi vuonnakin mukana! Tämä on mukavan erilainen alan tapahtuma, toteaa Kuntola.

Kiitämme kaikkia tämänvuotiseen pyöräilytapahtumaan osallistuneita pyöräilijöitä, huoltojoukkoja ja yhteistyökumppaneitamme – sekä kaikkia lahjoituksen tehneitä. Yhdessä saamme paljon hyvää aikaan.

Lue Xylemin sivuilta juttu aiheesta

 

Julkaistu 26.8.2021