Tigris K5/M5 -puristusliittimet - ja työt käyvät vihellellen

Uusi Tigris K5 / M5 muuttaa asennuksen testauksen uudeksi suosikkitoiminnoksi. Suorita painetesti ilmalla ja kova ääni ilmaisee, onko liittimiä jäänyt puristamatta. Painetestauksen lisäksi Tigris K5 / M5: llä on paljon muitakin etuja! Tutustu niihin - ja työsi sujuvat vihellellen. 


Acoustic Leak Alert: Testaus ilmanpaineella ja äänimerkin avulla

Hygienian kannalta on parempi suorittaa painetesti ilmalla veden sijasta. Tigris 5-sarjan liittimissä on ACOUSTIC LEAK ALERT -toiminto, jonka avulla voidaan paikallistaa mahdollisesti järjestelmään jääneet puristamattomista Tigris M5 -liitoksista johtuvat vuodot paineilmatestauksen avulla.

80db ääni erottuu, vaikka työmaalla kuuluu paljonkin työn ääniä.


MultiJaw: Ei tarvetta uusille työkaluille

MULTI JAW mahdollistaa Tigris 5 -sarjan liittimien puristamisen eri puristusleuoilla luotettavasti. Voit puristaa uusia Tigris 5 -sarjan profiileja kaikkien yleisimpien leukaprofiilien avulla, koska ne ovat yhteensopivia sekä U-, Up-, H-, TH- että B-profiilien kanssa. Ei siis ole tarpeen hankkia uusia välineitä, jotta voi käyttää Tigris M5 -liittimiä.

Tigris M5:een voidaan siirtyä myös ilman huolia järjestelmätakuun suhteen. 


OptiFlow: Optimaalinen virtaus

OptiFlow:n ansiosta Tigris K5 / M5 -liittimissä on jopa 50% suurempi virtaus kuin perinteisellä liittimellä. Ja mitä parempi virtaus putkessa, sitä vähemmän painehäviöitä ja lämpöhäviöitä sekä pienempi legionellakontaminaation mahdollisuus. 


Testaaminen ilmalla ja vedellä

Testaaminen paineilmalla: Näin se tehdään

Ilmakompressoria käyttävä ilmanpainekoe toimii hiukan eri tavalla kuin vedellä tehty testi. Mutta se ei todellakaan ole vaikeampaa! Katso video ja tutustu ilmalla testaamiseen.


Testaaminen vedellä: Näin se tehdään

Suoritatko painetestauksen mieluummin vedellä? Tietenkin se on mahdollista myös Tigris K5 / M5: llä. Video näyttää kuinka painekoe suoritetaan parhaiten vedellä.


Lue lisää Tigris K5- ja M5 -liittimistä

Tigris K5 ja M5 Dahlin varastovalikoimassa

 

Julkaistu 28.10.2020