Uusi IDO Glow Art TurboFlush lattia-wc – tehokas silti hiljainen huuhtelu

IDO Glow Art TurboFlush wc-istuimessa on edistyksellinen TurboFlush-huuhtelutekniikka. Se luo joka huuhtelulla tehokkaan vesipyörteen wc-kulhoon, joka varmistaa perusteellisen, poikkeuksellisen puhtaan ja erittäin hiljaisen huuhtelun. Wc-kulhon muotoilu ja veden optimaalinen virtaus varmistavat, että yksi huuhtelukerta riittää. Uutta wc-istuinta on testattu perusteellisesti osana tuotekehitystä. Tulokset osoittavat, että uutuus voi hyvinkin olla markkinoiden tehokkain ja hiljaisin lattia-wc-istuin.

Tehokkuudestaan huolimatta IDO Glow Art TurboFlushilla on muiden IDO-istuinten tapaan markkinoiden alhaisin vedenkulutus 4 ja 2 litran huuhtelulla. Huuhteluveden määrää voi tarvittaessa säätää 3 ja 6 litraan helposti huuhtelupainikkeen kautta.

IDO Glow Art TurboFlush -istuimen mukana toimitetaan istuinkansi, jossa on Quick Release -ominaisuus. Sen ansiosta istuinkansi on helppo irrottaa puhdistuksen ajaksi. Istuinkannen saranat voi myös lukita niin, ettei sitä voi irrottaa. Tämä on tarpeen erityisesti julkisissa tiloissa.

Wc-istuimen asennus on helppoa ja nopeaa muiden IDO-tuotteiden tapaan. Kiinnitys lattiaan tapahtuu silikonilla tai liimamassalla.

Istuimessa on huuhtelukaulukseton muotoilu sekä erityisen sileä IDO Smart -lasite, jotka helpottavat puhtaanapitoa. Lisäksi IDO Glow Art TurboFlushiin on saatavissa huuhtelupainikkeen kautta asetettavat Fresh wc -raikastinpuikot, jotka lisäävät huuhteluveteen miellyttävän tuoksun.

Uuden IDO Glow Art TurboFlush wc-istuimen huuhtelusäiliössä on käytössä samat perusteellisesti testatut huuhtelu- ja täyttöventtiilisarjat kuten muissakin IDO Glow -malleissa ja niissä voidaan käyttää samoja varaosia. IDO tarjoaa tuotteiden varaosille 10 vuoden saatavuustakuun, mikä lisää tuotteen käyttöikää.

IDOn keramiikkatuotteille on saatavilla EPD-ympäristöseloste, joka sisältää rakennuksen elinkaariarvioinnin laatimiseen sekä Green Building -sertifikaattien hakemiseen tarvittavat tiedot. IDO-tuotteille myönnetyt ISO-sertifikaatit varmistavat korkeimpien laatuvaatimusten toteutumisen.

IDO Glow Art TurboFlush lattia-wc:n ominaisuudet

  • Erityisen hiljainen ja tehokas TurboFlush-huuhtelu
  • Kansi mukana – Sisältää hitaasti sulkeutuvan kannen
  • Vettä säästävä huuhtelu – Kaksoishuuhtelulla helppoa veden säästöä: pieni 2 l ja iso 4 l vettä
  • Helppo ja nopea asennus – Syöttöveden puoli vaihdettavissa oikealta vasemmalle
  • Piiloviemäröinti - S-lukko on piilotettu jalan sisään
  • IDO Smart -lasite
  • 10 vuoden varaosien saatavuustakuu

IDO Glow Art TurboFlush -lattia-wc-istuin on saatavilla huhtikuusta 2024 alkaen.

Dahlin valikoima

WC-laite IDO Glow Art TurboFlush

Lisätietoa

Tutustu tuotteeseen IDOn sivuilla


 

Teksti ja kuvat: Geberit Group

Julkaistu 20.3.2024