Lattialämmityksen säätölaitteet kannattaa päivittää

Lattialämmityksen säätöjärjestelmät ovat kehittyneet huikeasti viime vuosina. Päivittämällä lattialämmityksen ohjauksen nykytasoa vastaavaksi, saa asukas älykkyyttä säätölaitteeseen ja lisää toimintoja järjestelmän käyttöön. Kaupan päälle säästyy energiaa, mukavuudesta tinkimättä.

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen vaihto on helppoa! Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja jakaa lämmön automaattisesti juuri niihin huoneisiin, missä lämpöä kulloinkin tarvitaan.

Näillä Uponor-tuotteilla säätölaitepäivitys onnistuu:

Dahlin varastovalikoiman Uponor Smatrix -tuotteet löydät täältä.

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä – täynnä älykkyyttä ja mahdollisuuksia

Uponor Smatrix Pulse on uuden ajan lattialämmityksen ja -viilennyksen säätöjärjestelmä. Se voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää ja sen ohjaus onnistuu helposti älypuhelimella tai äänikomentojen avulla Amazon Alexan tai Google Homen kautta. Uponor Smatrix Pulsen valtteja ovat älykkyys, energiatehokkuus, käytön helppous ja mukautuvuus asiakkaan tarpeisiin. Uusi säätöjärjestelmä sopii niin lämmityksen kuin viilennyksen ohjaukseen, saneeraukseen ja uudiskohteisiin, asuinrakennuksiin ja julkisiin tiloihin.

Asiakkaalle voidaan räätälöidä juuri hänen näköisensä ja hänen tarpeidensa mukainen järjestelmä. Jos asiakas liittää järjestelmänsä Uponorin pilvipalveluun, ohjelmistopäivitykset latautuvat automaattisesti ja asiakkaalla on aina käytössään uusimmat ominaisuudet.

Uponor Smatrix Pulsen automaattinen tasapainotus on avainasemassa sekä asumismukavuudessa mutta myös energiatehokkuudessa. Innovatiivinen lämmityksen tasapainotus voi tuoda merkittävää energiansäästöä ja kun lämmitystä ohjataan puhelimella, poissa- ja Eco-asetuksen voi laittaa päälle vaikka matkalta.

Uponor Smatrix Pulsen käyttö ja asennus on todella helppoa. Mobiilisovellus ohjaa järjestelmän asennusta ja käyttöä. Paperisia manuaalejakaan ei enää tarvita, koska kaikki tarvittava tieto löytyy sovelluksesta.

Uponor Smatrix Pulse tiivistettynä

  • Tehokas – vähemmän energiaa, mukavuudesta tinkimättä
  • Helppo – yksinkertainen käyttöönotto ja käyttö missä vain, milloin vain
  • Mukautuva – yksilöllisesti jokaiseen tarpeeseen ja kohteeseen
  • Älykäs – liitettävissä osaksi älykodin kokonaisuutta

 

Julkaistu 26.11.2020