Oikein valittu jätevesijärjestelmä säästää luontoa ja nostaa kiinteistön arvoa

Kiinteistökohtaisia jätevesiratkaisuja käytetään rakennuksissa, joita ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon. Tällaisia ovat mm. haja-asutusalueella olevat  sekä vapaa-ajan asunnot. Laadukas, nykyaikainen ja toimintavarma jätevesijärjestelmä on investointi, jolla kaivovesi pysyy puhtaana ja joka nostaa kiinteistön arvoa.

Uponorilla on vuosikymmenien kokemus toimintavarmojen jätevesijärjestelmien valmistuksesta. Uponorin valikoima on markkinoiden laajin ja takaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva jätevesiratkaisu. Kaikki Uponorin jätevesiratkaisut ovat testattuja ja hyväksyttyjä.

Uponorin jätevesijärjestelmien valinta-apurin avulla pystymme yhdessä löytämään kohteeseesi sopivat jätevesijärjestelmät!

Järjestelmän valinta

  • Jätevesijärjestelmä valitaan kiinteistöllä syntyvän jäteveden ja asetuksen vaatimuksen mukaan huomioiden myös paikalliset kaava- ja ympäristömääräykset.
  • Järjestelmän on sovelluttava juuri kyseiselle kiinteistölle ja tontille.
  • Jätevesijärjestelmän rakentamista varten tarvitaan suunnitelma kiinteistöjen vesihuoltoon erikoistuneelta suunnittelijalta.

Jäteveden valinta-apuri uudistui!

Jäteveden valinta-apuri on helppokäyttöinen työkalu, joka kysyy muutaman olennaisimman kysymyksen, joiden perusteella saat suosituksen kohteeseesi soveltuvasta jätevesijärjestelmästä Uponorin laajasta valikoimasta.

Uudistuneen ulkoasun lisäksi uutena toimintona voit tulostaa/tallentaa saamasi tuloksen pdf-dokumenttina myöhempää käyttöä varten.

Tutustu valinta-apuriin >

Pidetään luonnostamme huolta

 

Lue lisää jätevesijärjestelmistä uponor.fi -sivuilta

Julkaistu 27.4.2022