Uponor Ecoflex VIP - Uuden sukupolven eristetty putkielementti

Uponor Ecoflex VIP on todellinen suunnannäyttäjä. Ainutlaatuinen hybridirakenne yhdistettynä VIP-eristeteknologiaan mahdollistaa ylivoimaiset ominaisuudet uudelle tuotteelle. Ecoflex VIP -tuoteperheessä yhdistyvät eristettyjen putkistojärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet: erinomainen energiatehokkuus ja asennuksen helppouden varmistava taipuisuus.

Uponor Ecoflex VIP video – uusi standard aluelämpöputkille: Uponor Ecoflex VIP - uusi standardi aluelämpöputkille - YouTube

Erinomainen eristyskyky

VIP-eristeen lambda-arvo on vain 0,004 W/mK. Tämä on kymmenen kertaa parempi kuin solumuovilla ja viisi kertaa parempi kuin polyuretaanilla. Tämän ansiosta Ecoflex VIP -putkilla saavutetaan erinomainen energiatehokkuus ja lämpöhäviöitä voidaan pienentää kymmeniä prosentteja verrattuna vakiotuotteisiin.


Loistava asennettavuus

Putkien ainutlaatuinen hybridirakenne ja VIP-eriste pienentää niiden ulkohalkaisijaa verrattuna vastaavaan vakiotuotteeseen. Näin ollen Ecoflex VIP -putket mahdollistavat nopeamman asennuksen pienemmän taivutussäteen ja helpon käsittelyn ansiosta. Pienemmän suojakuorikoon ansiosta putket voidaan asentaa myös tehokkaasti ja tilaa säästävästi ahtaimmissakin paikoissa.


Pienimmät elinkaarikustannukset

Energiatehokkuuteen ja elinkaarikustannuksiin kannattaa kiinnittää huomiota uusien putkielementtien valinnassa.vPutkielementit palvelevat monia vuosia ja tästä syystä kannatta tarkastella kokonaistaloudellisuutta koko käyttöiän ajan. Vaikka hankintahinta olisi kalliimpi, niin pienemmillä käyttökustannuksilla kalliimpi tuote on yleensä elinkaarikustannuksiltaan edullisempi. Vertailemalla esimerkiksi Ecoflex VIP- ja Ecoflex -tuotteita, niin tyypillisesti kalliimman Ecoflex VIP investoinnin takaisinmaksuaika jää alle kahteen vuoteen (riippuen järjestelmän lämpötiloista ja energian hinnasta).


Tuotteet sekä lämmitykseen että lämpimään käyttöveteen

Valikoimasta löytyy yksi- ja kaksiputkiset elementit. Ecoflex VIP Thermo on tarkoitettu lämmitysvedelle ja Ecoflex VIP Aqua on tarkoitettu lämpimälle käyttövedelle. Ecoflex VIP putket ovat yhteensopivia kaikkien muiden Ecoflex-järjestelmän tuotteiden kanssa.

Lue lisää: Uponor Ecoflex VIP – uuden sukupolven eristetty putkielementti | Uponor

 

Julkaistu 24.5.2023