Vieseriltä markkinoiden matalin lattiakaivo

Vieserin tehokas ja toimiva Vieser One -kaivoperhe on täydentynyt uudella tuotteella! Vieser One vaakakaivo extra matala on markkinoiden matalin vaakakaivo. Matalasta rakenteesta on merkittävää etua sekä korjaus- että uudisrakentamisessa.

Extra matalan kaivon korkeus on vain 69 mm ja sen virtaama, kompaktista koosta huolimatta, on 1,2 l/s. Tehokkaan virtaaman ansiosta kaivo soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen ja se on yhteensopiva kaikkien Vieser kansien ja korokerenkaiden kanssa. Kaivon liitoskoko on DN50 ja siinä on myös yksi DN32 sivuliitosmahdollisuus.

Vieser One extra matalan kaivon edut korostuvat välipohjarakenteissa, missä suositaan hyvin ohutta jälkivalua laatan päälle tai viemäriputkiston kaatojen toteuttaminen on muutoin haasteellista.

Kalvotekniikkaan perustuva vesilukko

Vesilukon toiminta perustuu innovatiiviseen kalvotekniikkaan. Perinteinen vesitila on korvattu ilmatiiviillä kalvovesilukolla, joka avautuu veden virratessa ja sulkeutuu virtauksen lakattua. Silikonikumista valmistettu kalvovesilukko on pitkäikäinen sekä toimintavarma eri lämpötiloissa ja olosuhteissa. Sujuvuutta ja mielenrauhaa:

  • Tehokas virtaama
  • Kestävä ja pitkäikäinen
  • Toimintavarma
  • Estää viemärikaasut

Yhteensopiva Vieser-designkansien kanssa

Vieser One extra matala lattiakaivo on luonnollisesti yhteensopiva kaikkien Vieserin designkansiratkaisujen kanssa. Mataluus tuo järjestelmään merkittävää etua, esimerkiksi linjalattiakaivon osalta päästään markkinoiden matalimpaan, sivuliitännälliseen linjalattiakaivoratkaisuun (kokonaiskorkeus, raakalattiapintaan 90 mm). Lisäksi Vieserin kaivo- ja kansi-yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.

Tuote on saatavana Dahlin valikoimassa sekä valutuilla että ilman:

VAAKAKAIVO VIESER ONE DN 50 1X32 EXTRA MATALA

VAAKAKAIVO VIESER ONE DN 50 1X32 EXTRA MATALA + VALUTUET

Kaikki Dahlin valikoiman Vieser One -tuotteet täällä

Extra matalan lattiakaivon esite

Lue lisää tuotteesta Vieserin sivuilta

 

Julkaistu 27.1.2021