Tuotetiedot entistä helpommin

Hyviä uutisia asiakkaillemme! Dahlilla otetaan kesäkuussa käyttöön keskitetty tuotetiedon hallintajärjestelmä PIM. Uuden järjestelmän toiminnot helpottavat Dahlin asiakkaan arkea, sillä nettisivujen tuotetiedot ovat jatkossa monipuolisempia ja kätevämmin löydettävissä.

– Dahlilla on valtava nimikevalikoima, ja halusimme näppärän välineen tuotetietojemme käsittelemiseen. Meille on tärkeää tuottaa ja jakaa yhä parempaa tuotetietoa asiakkaillemme, kertoo Dahlin kehitys- ja markkinointipäällikkö Sanna Salminen.

Uudistuksen myötä tuotetietoja rikastetaan

Tuotehaku uudistuu täysin, ja tuotteet löytyvät jatkossa helpommin. Tuotekuvauksissa on enemmän tietoa: koodien ja nimikkeen lisäksi toimittajan tuotenumero, tuotemerkki, paino, materiaali ja kuvat. Kuvien koko suurenee, ja tuotteille voidaan tallentaa useampia kuvia vaikkapa eri kuvakulmista. Liitteistä löytyvät tuote-esitteet ja sertifikaatit, sekä asennusohjeet esimerkiksi videolinkkinä.

– Projektin myötä saamme käyttöön ihan eri tavalla tuotetietoa. Tämä helpottaa erityisesti asiakkaidemme arkea tuotteiden valinnassa, Salminen painottaa.

Tuotetiedon hallintajärjestelmään päivitetään uutta sisältöä jatkuvasti.

Julkaistu 28.5.2020