Varastovalikoimassamme Teekay putkiliittimet

Teekay putkiliittimet kätevästi Dahlilta! 

Teekay putkiliittimien avulla voidaan tehdä putkiliitos laipoittamatta, hitsaamatta tai ilman urien tai kierteiden tekoa: yksinkertaisesti keskittämällä kaksi putkea vastakkain ja liittämällä ne yhteen Teekay putkiliittimillä – tilaa, aikaa, painoa ja kokonaiskustannuksia säästäen. Teekay putkiliittimiä on valmistettu yli kolme vuosikymmentä ja toimitettu yli 85 maahan. Kohteita ovat mm. OEM, infrarakentaminen, vesi- ja viemärilaitokset, laivanrakennus, energia- ja voimalaitokset, kaivosteollisuus, prosessiteollisuus sekä lukuisat muut teollisuuden kohteet.

Axilock – vetoakestävät putkiliittimet

Axilock-liitinmallit sopivat sekä uuden putkiston rakentamiseen että vanhan uudistamiseen. Liittimet on suunniteltu korvaamaan laipat, hitsaukset, putkien urittamisen ja kierteyttämisen. Jokainen liitin on 100% vaipan sisältä kumivuorattu, mikä takaa korkean korroosiokestävyyden. Axilock-liittimissä on kaksi ankkurointirengasta erillään itse tiivistysmekanismista. Kun lukko-osa on kiristetty vaadittuun momenttiin, tiivistehuulet painautuvat putken pintaa vasten muodostaen siitä tiiviin liitoksen. Samalla ankkurointirenkaat puristuvat kumin läpi ja pureutuvat putken pintaan ja liittävät putket vetoa kestävästi yhteen. Patentoitu monitiivistysperiaate, jossa kolminkertainen tiivistysmekanismi ja liittimen uloin tiiviste, joka suojaa ankkurointirenkaita pölyiltä, lialta ja korroosiolta, antavat liittimille pidemmän käyttöiän.

Axilock-liittimien liitossysteemi sallii kulmapoikkeamia (koon mukaan max 5°), paineiskuja, sekä toimii värinän vaimentimena ja sopii myös alipaine-olosuhteisiin. Axilock-liittimet ottavat vastaan aksiaalisia liikkeitä noin 6 mm asti suorassa putkilinjassa. Putken päiden välinen etäisyys on kuvattu, myös hyvin liittimien tyyppikilvissä, maksimiarvona joka on yleensä 0-5 mm. Tämä mahdollistaa liittimille ominaisen lämpöliikkeiden, kulmapoikkeaman ja alipaine-olosuhteiden hallinnan eri olosuhteissa. Käyttökohteita: OEM, infrarakentaminen, vesi- ja viemärilaitokset, laivanrakennus, LVI, energia- ja voimalaitokset, kaivosteollisuus, prosessiteollisuus sekä lukuisat muut teolliset kohteet.

Axilock putkimateriaaleille hiiliteräs, ruostumaton teräs, CuNi (kuparinikkeli), alumiini, valurauta, GRP (lasikuitu).

Axilock koot 48,3 mm - 219,1 mm heti varastostamme! Toimitusmyyntinä saatavilla myös muut koot 711,2 mm saakka.

Axiflex Rep korjausliittimet paineenalaisen putkiston pysyvään korjaamiseen

Axiflex Rep on tarkoitettu huolettomaan ja pysyväasenteiseen korjaamiseen kaikille putkimateriaaleille. Avaa saranoitu liitin ja asenna se putken kehälle, liu’uta liitin vuotokohdan päälle ja kiristä pultit vuorotellen kilvessä mainittuun momenttiin. Näin saavutetaan nopea ja kustannuksia säästävä, pysyvä liitos. Rep korjausliittimessä ei ole irrallisia osia.

Axiflex Rep korjausliitoksista on runsaasti hyviä käyttökokemuksia, käyttökohteina mm. kaukolämpö, vesi- ja viemärilaitokset, infrarakentaminen, kaivosteollisuus, energiateollisuus sekä lukuisat muut teollisuuden käyttökohteet. Laaja tiivistevalikoima, liittimien leveys vaihtoehdot nimelliskokojen mukaan 85mm – 410mm ja RST/HST materiaali antaa laajat käyttömahdollisuudet vuosikymmeniä kestävään korjausliittämiseen.

Axiflex Rep koot 48,3 mm - 219,1 mm heti varastostamme! Toimitusmyyntinä saatavilla myös muut koot 3000 mm saakka.

Dahlin kautta saatavilla myös Teekay Axiflex joustavat pantaliittimet

Teekay Axiflex sallii huomattavan kulmapoikkeaman putkilinjoissa (koon mukaan max 5°). Se sallii myös aksiaalista joustoa, esimerkiksi lämpöliikkeitä ja samankeskisyysvirheitä, jossa suurin sallittu on 3mm tai 1% putken ulkohalkaisijasta. Liittimen leveydestä riippuen suositeltavat maksimi laajenemis- / kutistusliikkeet, jotka voidaan hallita yhdellä liittimellä ovat 2,5 mm - 35 mm.
Axiflex-liittimissä on kaksi lämpölaajenemista ja kutistumista sallivaa huulitiivistettä. Huulitiiviste painautuu putken pintaan vasten ja muodostaa tiivistyksen. Tiivisteet on suunniteltu kestämään putkien sisäistä painetta. Paineen lisääntyessä tiiviste painautuu entistä lujemmin putken pintaa vasten progressiivisesti. Putkien täytyy olla asianmukaisesti tuettu molemmin puolin liitosta. Käytettäessä sisärengasta voidaan kasvattaa ohjeen mukaisesti putken päiden etäisyyttä ja käyttää liitintä alipaineolosuhteissa. Axiflex on suosittu vaihtoehto vesihuoltoprojekteissa, infra-, tie- ja vesirakentamisessa sekä LVI-rakennuskohteissa.