Tutustu laadukkaaseen Roth-jätevesijärjestelmään

Twinbloc®-umpisäiliöt on valmistettu laadukkaasta polyeteenistä ja niissä on kestävä kansi. Asennus ja tyhjennys on tehty mahdollisimman helpoksi. Kädensijat sivuilla helpottavat käsittelyä ja asennusta.

Säiliöitä voi liittää toisiinsa sarjakytkennällä maaviemäriputken (DN 110) ja tiivistesarjan avulla tilavuuden kasvattamiseksi. Matala rakenne takaa myös hyvän vakauden.

Kahden rinnakkaisen matalan säiliön alusta on erityisen vakaa verrattuna perinteiseen säiliöön. Tämä mahdollistaa myös säiliön yläpuolella olevan piha-alueen vapaan käytön, esim. ajoneuvoja tai huoltokalustoa varten (yliajettava huoltoluukku saatavilla tilaustuotteena).

Asennus ja tyhjennys on helppoa

Säiliöiden asennus ja tyhjennys on tehty mahdollisimman helpoksi. Kädensijat sivuilla helpottavat käsittelyä ja asennusta. Korkeussäädettävä (>700mm) tyhjennysyhde (DN200, viivästyssäiliössä DN600 huoltoyhde) ja kansi sisältyvät aina toimitukseen. Se on tarvittaessa jatkettavissa + 500 mm jatkokappaleella.

Vinkki: Jos halutaan saavuttaa mahdollisimman suuri huleveden viivästystilavuus pienellä kaadon menetyksellä, kannattaa valita 5000l säiliö 50% viivästystilavuudella. Tällä yhdistelmällä saavutetaan 2500l viivästystilavuus vain 790mm korolla (korkeusero tulo- ja poistoputken välillä).

Roth Finland Oy myöntää Twinbloc®-säiliöille 10 vuoden takuun.

Dahlin valikoima

Roth Twinbloc®-esite (pdf)

 

Julkaistu 27.4.2022