Vältä vesivuodot Roth QuickStop Pro 2 -vesivuotovahdilla

Älykäs vesivuotovahti QuickStop Pro 2 suojaa kiinteistöäsi käyttövesiputkiston vuodoilta. Se mittaa jatkuvasti virtaamaa ja suorittaa datan perusteella kolme erilaista testiä, jotka antavat erittäin kattavan suojan vesivuotoja vastaan. Automaattinen vedenkatkaisu vikatilanteissa antaa mielenrauhan. QuickStop Pro 2 ei vaadi verkkoyhteyttä toimiakseen, ja sopii näin niin kotiin kuin mökillekin.

Vanhat putkistot, asennusvirheet, jäätymisvauriot, vialliset kodinkoneet tai vuotavat hanat - monet eri tekijät voivat aiheuttaa vesivuotoja. Pienetkin vuodot voivat johtaa suuriin vaurioihin, jos niitä ei huomata ajoissa. Piilovuodot saattavat myös aiheuttaa sisäilmaongelmia.

Roth QuickStop Pro 2 valvoo käyttövesijärjestelmääsi jatkuvasti olit sitten kotona, töissä tai matkoilla. Vuototapauksessa yksikkö katkaisee vedentulon ja lähettää sinulle hälytyksen älypuhelimeesi. Vesivuotovahti suojaa kodin putkistoa käyttäen patentoitua ja älykästä vesivuotoanturia löytääkseen pienimmänkin vuodon, jopa 6 ml tunnissa, samalla kun mahdolliset suuremmat odottamattomat vedenkulutukset huomataan välittömästi.

Roth QuickStop Pro 2 suorittaa putkistolle kolmea erilaista testiä

Putkijärjestelmän tiiviyttä valvotaan jatkuvasti tiiviystestin avulla. Usein vesivahingot johtuvat pienistä huomaamattomista vuodoista, jotka pitäisi havaita aikaisin ennen kuin vuoto on ehtinyt aiheuttaa vahinkoja. Virtaustesti tarkistaa, ettei vesi virtaa yhtäjaksoisesti määrättyä aikaa pidempään. Voit itse määritellä kuinka kauan vesi saa virrata, kun olet kotona tai poissa kotoa, perustuen omaan vedenkulutukseen. Pikatestissä Roth QuickStop Pro 2 reagoi äkillisiin vuotoihin ja analysoi kulutuksen viimeisen tunnin ajalta löytääkseen epänormaalit kulutuskuviot. Pikatesti havaitsee nopeasti tavallisimmat virhekohdat, kuten vuotava hana tai WC-istuin.

Roth QuickStop Pro 2 venttiiliyksikkö koostuu venttiiliyksiköstä, joka katkaisee vedentulon hälytyksen tapahtuessa, ja integroidusta sensorista, joka havaitsee tipat ja vuodot, sekä lähettää signaalin valvontayksikölle analyysiä varten. Näyttöyksiköstä voit vaihtaa käyttöasetuksia ja kuitata hälytykset. Voit muuttaa asetuksia, selata lokitapahtumia ja saada tietoa syöttöverkoston tilasta. Näyttöyksikkö voidaan myös yhdistää hälytys- tai älykotijärjestelmään, sekä laajentaa paine- ja lämpötilamittaukseen.

Roth QuickStop Pro 2 asennetaan niin lähelle vesimittaria kuin mahdollista. Roskasuodatin estää hiekan, lian ja muiden partikkeleiden pääsyn vesijohtoa pitkin, sekä Roth QuickStop Prohon, että kodin muihin talousvettä käyttäviin laitteisiin.

Ilmainen Roth QuickStop Pro-sovellus

Roth QuickStop Cloud on pilvipohjainen langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmän hallinta tietokoneen tai älypuhelimen kautta. Voit luoda useampia käyttöoikeuksia esimerkiksi perheenjäsenille tai naapurille. Voit kuitata hälytykset ja vapauttaa vedentulon kiinteistölle. Pilvipalvelu tallentaa kaikki hälytystapahtumat myöhempää käyttöä varten. Lataa maksuton sovellus palveluista App Store tai Google Play. Voit myös liittää vuotovahdin Roth QuickStop Cloud-pilvipalveluun osoitteessa cloud.rothquickstop.com.

QuickStop Pro 2 on Dahlin valikoimassa

Tästä tuotehakuumme: ROTH QUICKSTOP PRO2

Lue lisää Rothin sivuilta

Ota yhteyttä omaan vastuumyyjääsi Dahlilla tai Rothin myyntitiimiin, niin saat lisätietoja.

 

 

Julkaistu 21.4.2021