Dahlin valikoimassa nyt myös Roth QuickBox® mattamustat kulma- ja suoraliittimet

Rothin valikoima kasvaa! Kestosuosikkien kromista valmistettuja Roth QuickBox® liittimien rinnalle tulee nyt myös tyylikäs mattamusta vaihtoehto. Tämän ansioista valikoimamme on entistä monipuolisempi ja meiltä löydät sisustukseen kuin sisustukseen sopivat liittimet.

Mattamustat Roth QuickBox® -liittimet ovat samanmalliset kuin kromista valmistetut liittimet. Liitinmallien etuja ovat pitkä kierre ja helppo sulku. Kulmaliittimen sulkeminen on helppoa ja nopeaa suuren kahvan avulla, kun taas suoraliitin suljetaan kuusiokoloavaimella.

Dahlin valikoimassa uudet mattamustat Roth QuickBox® liittimet

Lue lisää laadukkaasta ja innovatiivisesta Roth QuickBox® järjestelmästä ja inspiroidu seuraavaa asennustasi varten:
www.roth-finland.fi/tuotteet/roth-multipex/roth-quickbox-hanakulmarasia


Muista kesän ajankohtainen tuote:
Roth Twinbloc® oiva valinta omakotitalon ja mökin jätevesijärjestelmäksi

Roth Twinbloc® säiliöt ovat markkinoiden matalimmat – rungon korkeus alkaen 695 mm. Matalan kaksoisrakenteen ansiosta säiliöt soveltuvat erityisesti haastaviin ja matalaa asennussyvyyttä vaativiin kohteisiin. Muotoilun ansiosta kaivuukustannukset ovat perinteistä säiliötä pienemmät, ja ankkurointiin tarvitaan vain kaksi ankkurointiliina. Säiliöt voi asentaa myös sellaisiin paikkoihin, jossa pohjaveden taso on korkea. Säiliöt ovat kevyitä ja niissä on asennusta helpottavat kädensijat.

Säiliöt valmistetaan PE-HD muovista puhallusmuovaustekniikalla yhtenä kappaleena. Koska menetelmä ei vaadi saumauksia, lopputuloksena on kustannustehokas ja tasalaatuinen tuote.

Valmistusmaa Saksa. Roth myöntää Twinbloc® säiliöille 10 vuoden takuun.

Umpisäiliöt

Roth Twinbloc® -umpisäiliöissä on teleskooppinen DN200 tyhjennyskuilu kestävällä muovikannella. Useamman säiliön sarjakytkentä onnistuu helposti 110 mm maaviemäriputkilla ja läpivientisarjalla.

Säiliöissä on useampi tasainen liitoskohta, joka mahdollistaa tarvittavien reikien tekemisen työmaalla.

Lisävarusteena on saatavilla myös ajoneuvon kestävä huoltokansi.

Viivästyssäiliöt

Rothin Twinbloc® sadevesi- ja huleveden viivästyssäiliöitä on saatavilla joko 50 % tai 100 % viivästyksellä. Valitsemalla 50 % viivästystilavuuden, puolet säiliön tilavuudesta voi käyttää huleveden viivästykseen ja loput kiinteistön sadevesitarpeisiin, kuten puutarhan kasteluun tai autopesuun. 

Rothin Twinbloc® viivästyssäiliöissä on teleskooppinen DN600 huoltokuilu kestävällä muovikannella. Matalan rakenteen ansiosta saavutetaan suuri viivästystilavuus pienellä korolla, joka lisää käytettävissä olevaa kaatoa putkiosuuksille. Säiliöt toimitetaan helposti tyhjennettävällä sisääntulon suodatinkorilla, säädettävällä viivästysventtiilillä sekä uimurilla, joka estää tyhjennysletkua makaamasta säiliön pohjassa. Viivästyksen ulosvirtaama säiliöstä on säädettävissä välillä 0,07–0,5 l/s.

Järjestelmää voi laajentaa kytkemällä useampi säiliö rinnakkain tai sarjaan, jolloin vain sarjan viimeinen säiliö varustetaan viivästysventtiilillä. Säiliöissä on useampi tasainen liitoskohta, joka mahdollistaa tarvittavien reikien tekemisen työmaalla. Kytkennät voi tehdä 110 mm maaviemäriputkella ja yleismallisella läpivientisarjalla.

Lisävarusteena on saatavilla myös ajoneuvon kestävä huoltokansi.

Dahlin valikoiman Twinbloc-säiliöt

Lue lisää Twinbloc-säiliöistä: www.roth-finland.fi/tuotteet/sailiojarjestelmat/roth-umpisailiot

 

Julkaistu 18.6.2023