MultiPex®-putkijärjestelmä

Roth MultiPex® -putkijärjestelmä on tarkoitettu vesi- ja lämmitysasennuksiin.

Pistoliittimien ansiosta asennus on helppoa ja pistoliittimillä minimoidaan myös asennusvirheiden riski. Pistoliitin kestää suurta vetoa, eli jakotukki ja osat toimivat myös kiintopisteenä virtausputkelle. Järjestelmään voi liittyä esim. 22 mm kupariputkella suoraan jakotukin päähän ja siitä pistoliittimillä hanakulmalle asti.

Liitosjärjestelmään kuuluu pistoliittimillä varustettu jakotukki, jonka liitäntä käy helposti ilman työkaluja. Liitokset voi avata joko avaustyökalulla tai jakoavaimella. Roth MultiPex® -putkille voi tietenkin käyttää myös perinteisiä PEX-liitoksia.

MultiPex®-yleisputki – sellaisenaan, suojaputkella tai eristeellä

Oleellinen osa järjestelmää on MultiPex®-yleisputki, joka on hyväksytty lämpö-, kylmä- ja käyttövesiasennuksiin. Happidiffuusiosuojattu putki (PEX-C) löytyy kokoluokissa 12-32 mm. MultiPex®-putkia löytyy myös eristettynä ja saattolämmityskaapelilla.

MultiPex®-pistoliittimet

Pistoliittimien ansiosta järjestelmä on helppo asentaa vain muutamalla työvaiheella. Pikaliitin voidaan avata tarpeen mukaan, joko avaustyökalulla tai jakoavaimella.

Roth Quickbox® -hanakulmarasia

Roth Quickbox® -hanakulmarasia on helppo asentaa pistoliittimen ja erittäin monipuolisten ruuvikiinnitysmahdollisuuksien ansiosta. Hanakulmarasia on valmistettu läpinäkyvästä, umpivaletusta polykarbonaatista. Pistoliittimen asennussyvyyden voi helposti tarkistaa sivusta tai edestä.

Virtausputki ja liitin vaihdettavissa rikkomatta kosteuseristettä. Suojaputken liitos on tiivis ja kestää vetoa. Kapea runko ja pitkä kaula lisäävät yhteensopivuusmahdollisuuksia. Hanakulmarasia on kokonaisuudessaan hyväksytty Nordtest VVS 129-menetelmän tiukkojen säännösten mukaisesti.

Roth QuickBox® -hanakulmarasiasta löytyy eri malleja sekä kivi- että levyseinälle.

Dahlin valikoima

 

Lue lisää monipuolisesta tuotevalikoimasta osoitteessa: www.roth-finland.fi

 

Julkaistu 23.5.2022