Säätöjärjestelmän vaihto on helppoa ja sen voi tehdä keskellä lämmityskautta

Lattialämmityksen energiatehokkuuden optimoimiseksi säätöjärjestelmä on syytä pitää ajan tasalla. Jo olemassa olevan lattialämmitysjärjestelmän voi helposti päivittää nykypäivään vaihtamalla ohjausjärjestelmää, esimerkiksi langattomaan Roth Touchline SL® -säätöjärjestelmään. Hyötyjä on monia: parempi asumismukavuus, energiasäästöjä sekä modernimmat ja sisustukseen sopivat huonetermostaatit.

Rothin adapterien avulla melkein minkä tahansa valmistajan jakotukin päälle voi liittää Rothin toimilaitteet. Adapterit lisätään Dahlin valikoimaan syksyn aikana. Tekninen tukemme auttaa tarvittaessa tunnistamaan jakotukin merkin ja mallin sekä tarvittavan adapterin.

Samalla lattialämmityksen ohjauksen voi lisätä huonekohtaisen ohjauksen huonetermostaattien avulla. Lisäksi etäohjaus on mahdollista Roth Touchline SL® wifi-moduulin (LVI-nro 2070788) ja Roth Touchline SL® -sovelluksen avulla. Sovelluksen matkatilaa voi hyödyntää esimerkiksi laskemaan huonelämpötilaa matkojen ajaksi ja laittaa lämpö takaisin päälle noin vuorokautta ennen kotiinpaluuta.

Rothin modernit termostaatit sopivat sisustukseen kuin sisustukseen. Roth Touchline SL® tuoteryhmästä löytyy sekä neutraalit valkoiset (LVI-nro 2070785) että mustat huonetermostaatit (LVI-nro 2070790). Huomaamattomuutta kaipaavalle löytyy myös seinään sulautuva mini-huoneanturi (LVI-nro 2070945).

Roth QuickTemp nopeasti säätyvät lattialämmitysjärjestelmät sopivat sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin

Rothilta löytyy myös oivat lattialämmitysjärjestelmät remonttikohteeseen. Matalarakenteiset QuickTemp -järjestelmät sopivat hyvin remonttikohteisiin, sillä ne voi parhaimmassa tapauksessa asentaa suoraan vanhan tasaisen lattian päälle.

Roth QuickTemp ClimaComfort® -järjestelmä – täydellinen ratkaisu erityisesti kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin

Järjestelmä sopii uusiin ja uudistettaviin kohteisiin, joissa vasteaika ja rakennekorkeus ratkaisevat. Levyt voi usein asentaa myös vanhan lattian päälle.

  • Kuituvahvistettu lattiaplaano soveltuu useimmille kantaville alustoille
  • Helppo ja nopea asentaa remonttikohteissa
  • Matala rakennekorkeus, 17 mm
  • Sopii erinomaisesti kylpyhuoneen kunnostamiseen

Asennuslevy LVI-nro 2070608 ja reunanauha LVI-nro 2070762

Katso, miten 1970-luvun omakotitalon saunaosastolle asennettiin ClimaComfort®-järjestelmä: roth-finland.fi/referenssit/lattialaemmitys-saunaosastolle-1970-luvun-omakotitaloon-energiaremontin-yhteydessae

Dahlin valikoima

 

Teksti ja kuvat: Roth

Julkaistu 25.10.2023