Ridgid RP 219 - täydellinen kompakti puristuskone

Purista missä tahansa, milloin tahansa! RP 219 on ohut sauvamallinen puristuskone, joka mahdollistaa työskentelyn ahtaimmissakin paikoissa.

RP 219 on kevyt, sen paino on alle 2 kg. Puristuskoneen pää kääntyy 350 astetta, jolloin voit puristaa missä tahansa kulmassa. RP 219 on myös supernopea: saat 3 sekunnin painalluksella puristustyösi tehtyä.

Täydellinen paketti puristamiseen

Ridgid RP 219:een kuuluu puristuskone, akku, laturi ja kantolaatikko. Puristuskone käyttää kaikkia 19 kN puristinleukoja ja -profiileja: M ja V metalliliitäntöihin 35 mm saakka, TH, U, G ja RF muovi- ja monikerrossysteemit 40 mm saakka. 

Matalat huoltokustannukset

Puristuskoneen huoltoväli on jopa 32 000 puristusta, joten sen käyttäjän ei tarvitse huolehtia aikarajoituksista, vuotuisista huoltovaatimuksista ja korkeista huoltokustannuksista.

Uuden sukupolven 18 V akkuvalikoima

RP 219 toimitetaan uuden sukupolven 18 V:n edistyneen litiumakun ja pikalaturin kanssa, joka tarjoaa eniten puristuksia latausta kohden - ei turhia seisokkia työpaikalla. Lisäksi uudessa RIDGID-pikalaturissa on RIDGID autolataustoiminto, jonka avulla voit ladata akun myös autossasi/pakettiautossasi vaikkapa työpaikalle ajaessasi.

RP 219 puristuskoneen tärkeimmät ominaisuudet

  • Erittäin ohut muotoilu
  • Kevyt - paino alle 2 kg
  • Pään käännettävyys 350 astetta
  • OLED & Bluetooth
  • Puristuksen tarkistus Press-CHECK
  • 32 tuhatta puristusta - ei aikasidonnainen

 

Julkaistu 24.2.2021