REJ Design -kuivaimet ovat käsintehtyä kotimaista laatua

REJ Design kuivaa sen, mitä elämä kastelee. Suomessa valmistetut kuivaustelineet sopivat kaikkiin uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin, niin kotiin kuin julkisiin tiloihin, mökille sekä linjasaneerauksiin.

Jo yli 65 vuoden ajan REJ Design on toiminut kumppanina kuivainten valinnassa ja auttanut alan ammattilaisia löytämään oikean kuivaimen jokaiseen tilanteeseen. Kotimaiset, korkealaatuiset REJ Design -kuivaustelineet soveltuvat käyttövesi-, lämmitys- tai sähköverkkoon. Kuivaimia on saatavilla eri kokoisia ja värisiä – kysy tarvittaessa lisätietoa omalta Dahl-vastuumyyjältäsi.

REJ Designin kaikki sähkö- ja vesitoimiset kuivaimet ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita, joille on lisäksi myönnetty Design from Finland -merkki.

Vesi- ja sähkötoimiset kuivaimet on tehty kierrätettävästä, korkealuokkaisesta kuparista, joka on antibakteerinen ja 100 %:sti kierrätettävä materiaali. Kuparin parhaisiin puoliin kuuluvat myös pitkäikäisyys ja ruostumattomuus. 

Vesitoimiset kuivaustelineet

Kaikki vesitoimiset REJ Design -kuivaimet soveltuvat asennettaviksi sekä käyttövesi- että lämmitysjärjestelmään.

Dahlin valikoimasta löydät kromatut vesitoimiset REJ Design -kuivaustelineet:

 

Sähkötoimiset kuivaimet

REJ Design sähkötoimiset kuivaimet soveltuvat niin uudis- kuin rakennuskohteisiin, mökeille ja vapaa-ajanasuntoihin. Kuivain on sellaisenaan valmis liitettäväksi pistorasiaan. Kuivaimissa on myös kiinteä asennusmahdollisuus.

Osa sähkötoimisista kuivaimista on saatavilla myös ajastimellisella virtakytkimellä. Pystyputken päähän taidolla integroitu LED-valolla varustettu ajastimellinen virtakytkin tekee kuivaimen käytöstä tehokasta, täsmällistä ja helppoa. Kuivainta voi käyttää siten, että se on jatkuvasti toiminnassa tai vaihtoehtoisesti valittavana on 4h- tai 8h-ajastus-toiminto. Ajastustoiminnon ajan päätyttyä kuivain sammuu automaattisesti säästäen näin ympäristöä.

Dahlin valikoimasta löydät kromatut sähkötoimiset REJ Design -kuivaustelineet:

 

Kaikki REJ Design -tuotteet ovat tilattavissa Dahlin kautta

Dahlin kautta on tilattavissa koko REJ Designin tuotevalikoima. Tutustu tuotteisiin osoitteessa www.rejdesign.fi ja kysy lisää omalta vastuumyyjältäsi.


REJ:n logo on uudistunut

REJ Design on alan innovatiivinen asiantuntija ja selkeä markkinajohtaja Suomessa. Uuden logon fontti edustaa modernia ja selkeälinjaista tyylikieltä, joka samalla kuvastaa kuivainten ajatonta designia. Korkealaatuisesta kuparista valmistetut kuivaimet taipuvat Järvenpään tehtaalla ammattilaisten käsissä yhtä sulavasti kuin logon kirjainten muoto.

 

Julkaistu 27.7.2021