Polarian teräksinen Mille-allaskaappi on kaunis ja käytännöllinen

Kotimainen kylpyhuonekalustevalmistaja Polaria on lisännyt valikoimiinsa uusia tuotteita. Markkinoilta poistuneen Polaria allaskaappi Easyn on korvannut uusi allaskaappi Mille. Vetimettömässä Mille-allaskaapissa on Easyn tapaan kaksi vetolaatikkoa. Laadukkailla hidastimilla varustetut laatikot eivät kolise vaan ne ovat hiljaisia ja helppoja käyttää. Rei’itettyjen laatikoiden pohjien ansiosta ilma kiertää kaapin sisällä hyvin. Vesilukkoon sopii kaapin mukana tulevan kumitulpan lisäksi myös pop-up-tulppa (ostettava erikseen).

Polaria Mille-allaskaapit ovat yhteensopivia vastaavankokoisten Mille-pesualtaiden kanssa. Posliininen Mille-pesuallas on ympärilasitettu, joten se voidaan asentaa myös ilman allaskaappia seinäkiinnikkeiden avulla. Allas ja allaskaappi myydään erikseen.

Mille-allaskaapit ovat saatavilla tehdastilauksena valkoisena sekä antrasiitinharmaana eri leveyksillä. Altaan väri on aina valkoinen.

Kotimaista, kestävää ja kierrätettävää

Polarian kylpyhuonekalusteet suunnitellaan ja tehdään kestämään isältä tyttärelle. Tuotteiden tärkein raaka-aine on teräs, joka on maailman kierrätetyin materiaali. Senkin jälkeen, kun tuote lakkaa palvelemasta varsinaisessa tehtävässään, se ei päädy jätteeksi kaatopaikalle vaan kierrätyksen kautta uudeksi tuotteeksi. Tuotteille on tehty nanokeraaminen pintakäsittely, joka antaa tuotteelle erinomaisen korroosionsuojan ja kosteuden kestävyyden. Polarian teräksisten kylpyhuonekalusteiden elinkaarta lisää varaosien hyvä saatavuus sekä 10 vuoden takuu.

Kotimaisuus ja käytännöllisyys ovat aina olleet Polarialle tärkeitä arvoja. Polarialla on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus, jota yritys kantaa ylpeänä. Oma tuotanto Mäntyharjun tehtaalla, jatkuva tinkimätön tuotekehitys ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat tuotteiden korkean laadun. Polaria-tuotteissa on huomioitu asentajien ja kuluttajien arkea helpottavat ominaisuudet. Kalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuna, mikä tekee niiden asentamisesta nopeaa ja vaivatonta.

Polaria allaskaapit ja altaat Dahlin varastovalikoimissa

Mille-allaskaapit ja altaat saatavilla tehdastilauksena.

Lue lisää: Kylpyhuonekalusteet Polarian sivuilla

Polaria yritysvideo

Polaria Oy:n yritysvideo kuvaa polarialaisten arkea Mäntyharjun tehtaalla. Polaria Oy on ollut suomalaisten arjessa mukana jo yli 50 vuotta. 

Teksti ja kuvat: Polaria

Julkaistu: 23.1.2024