Polarian kotimaiset kalusteet kosteisiin tiloihin

Polarian vedenkestävät ja kotimaiset kylpyhuonekalusteet tuovat särmää kylpyhuoneeseen. Teräksestä valmistetut kalusteet ovat käytännöllisiä ja kestävä ratkaisu kodin kosteisiin tiloihin. Tuotevalikoimasta löytyvistä peilikaapeista ja allaskaapeista rakentaa helposti sopivan ja yhtenäisen kokonaisuuden.

Selkeälinjainen ja tilava Laval-allaskaappi

Uutena tuotteena Dahlin varastovalikoimassa on Laval-malliston 600 mm leveä selkeälinjainen, vetimetön allaskaappi. Kuten muidenkin Polaria-kylpyhuonekalusteiden, myös Laval-allaskaapin materiaalina on erittäin hyvin kosteutta kestävä jauhemaalattu teräs. Laval-allaskaapissa on yksi vetolaatikko, joka sulkeutuu pehmeästi integroitujen hidastimien ansiosta. Laatikko tulee vedettäessä ulos koko syvyydeltään ja on irrotettavissa. Vetolaatikon pohja on rei’itetty ilmankierron varmistamiseksi. Laval-allaskaappi on yhteensopiva valumarmorisen Laval-pesualtaan kanssa. Altaan muotoilu on moderni ja laskutilaa on tasoilla reilusti. Allas myydään erikseen.

Polarian valaisinpeilikaapit nyt LED-valaisimilla

Vanha kunnon loisteputki on valaissut Polarian peilikaapeissa jo vuosikymmenten ajan. Perinteisten loisteputkilamppujen aikakausi on kuitenkin päättymässä, kun loisteputkien valmistusta ja maahantuontia rajoittava EU-direktiivi astui voimaan.

Luovuimme vuoden 2022 lopussa täysin loisteputkilampuista tuotteissamme. Esimerkiksi VPK-sarjan korvaa jatkossa vastaava, mutta LED-valoputkella varustettu VPK LED-sarja.

Kestävä ja laadukas valinta

Polaria-kylpyhuonekalusteet ovat paitsi ajattomia ja tyylikkäitä mutta myös erittäin kestäviä. Värivaihtoehdoissa valkoisen rinnalla suosiota nostaa antrasiitinharmaa. Polaria-kalusteiden valmistuksessa käytettävä nanokeraamisesti suojattu, jauhemaalattu teräs takaa tuotteille erinomaisen roiskeveden kestävyyden.

Polaria-tuotteissa on huomioitu asentajien ja kuluttajien arkea helpottavat ominaisuudet. Tuotteet toimitetaan valmiiksi kasattuina, mikä tekee niiden asentamisesta nopeaa ja vaivatonta. Tuotteilla on kymmenen vuoden takuu. Kalusteiden elinkaarta lisää varaosien hyvä saatavuus suoraan valmistajalta.

Polaria-kylpyhuonekalusteiden valmistus tapahtuu omalla tehtaalla Mäntyharjussa, yli 50 vuoden kokemuksella. Sijainti takaa lyhyen toimitusmatkan asiakkaille. Takuuna suomalaisesta työstä tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Dahlin valikoima

 

 

Teksti ja kuvat: Polaria

Julkaistu 21.6.2023