PAROC Hvac AirCoat on paloturvallinen ja kondenssitiivis iv-eristysjärjestelmä

PAROC Hvac AirCoat -eristysjärjestelmä tarjoaa ilmanvaihtokanaville paloturvallisen ja kondenssitiiviin eristysratkaisun, joka on samalla energiaa säästävä, helppo ja nopea asentaa.

Paloturvallinen

Järjestelmä on testattu paloluokkaan EI 30, mikä tarkoittaa, että se täyttää turvallisuusvaatimukset eristepaksuudella 50 mm, sopien esimerkiksi keittiön lieden kohdepoistokanavan eristämiseen, kun kanavan halkaisija on enintään 250 mm. PAROC Hvac AirCoat on myös ainoa kondenssitiivis paloeriste markkinoilla.

Energiataloudellinen

Energiataloudellisuuden osalta PAROC Hvac AirCoat tarjoaa parhaan hyötysuhteen lämmöntalteenotolla varustetulle ilmanvaihtojärjestelmälle. Järjestelmän tuotteilla eristetään kaikki ilmakanavan osat yhtä energiatehokkaasti, mikä edistää energiansäästöä ja lämmön tehokasta hyödyntämistä.

Laadukas

Laadukkaat teollisesti valmistetut eristekourut ja eristeosat takaavat tasalaatuisen eristyksen koko ilmanvaihtokanavistolle. Järjestelmään sisältyvät suorien eristekourujen lisäksi 45 asteen ja 90 asteen käyrät sekä T-yhteet, jotka mahdollistavat monipuolisen ja kattavan eristyksen eri kanavaosille.

PAROC Hvac AirCoat -eristekouruja ja -osia on saatavilla kaksi eri eristepaksuutta: 50 mm ja 100 mm. Kun kanava asennetaan ja eristetään kokonaan yläpohjan lämmöneristeen sisään, eristepaksuus on 50 mm. Jos kanava tai sen osa jää asennettuna ja eristettynä osittain tai kokonaan yläpohjan lämmöneristeen ulkopuolelle, eristepaksuus on 100 mm.

Helppo ja nopea asentaa

Asentaminen on helppoa ja nopeaa, sillä eristekourut ja valmiit eristeosat on suunniteltu sopimaan ilmakanaviin vaivattomasti. Eristyksen saumat viimeistellään yhteensopivalla teipillä, ja mekaaninen kiinnitys voidaan toteuttaa sinkityllä teräslangalla tai metallivanteella. Lisäksi kannakointi voidaan suorittaa eristeen päältä, jolloin kanavat saadaan irti rakenteista ja estetään runkoäänien kulkeutuminen.

PAROC Hvac AirCoat -eristysjärjestelmä tarjoaa kattavan ratkaisun ilmanvaihtoeristykseen, joka yhdistää paloturvallisuuden, energiatehokkuuden, laadun ja helpon asennettavuuden.

PAROC Hvac AirCoat -tuotteet Dahlin varastovalikoimassa

Dahlin valikoiman PAROC Hvac AirCoat -tuotteet

Tutustu PAROC Hvac AirCoat -tuotteisiin Parocin sivuilla.

 

Julkaistu 26.7.2023