PAROC Hvac AirCoat on paloturvallinen ja kondenssitiivis iv-eristysjärjestelmä

PAROC Hvac AirCoat -eristysjärjestelmä mahdollistaa paloturvallisen, energiaa säästävän sekä helposti ja nopeasti toteutettavan eristysratkaisun.

Paloturvallinen

PAROC Hvac AirCoat on testattu paloluokkaan EI 30 eristepaksuudella 50 mm, joten sillä voi eristää keittiön lieden kohdepoistokanavan, kun kanavan halkaisija on enintään 250 mm. PAROC Hvac AirCoat on myös markkinoiden ainoa kondenssitiivis paloeriste.

Kun kanava asennettuna ja eristettynä jää kokonaan yläpohjan lämmöneristeen (esim. puhallusvilla) sisään, on eristepaksuus 50 mm. Kun kanava tai sen osa jää asennettuna ja eristettynä osittain tai kokonaan yläpohjan lämmöneristeen ulkopuolelle, on eristepaksuus 100 mm.

Energiataloudellinen

Lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtojärjestelmällä saadaan paras hyötysuhde, kun ilmanvaihtokanavisto eristetään PAROC Hvac AirCoat eristysjärjestelmällä. Järjestelmän tuotteilla eristetään kaikki kanavan osat yhtä energiataloudellisesti.

Laadukas

Teollisesti valmistetut eristekourut ja eristeosat takaavat laadukkaan ja eristyskyvyltään yhtenäisen eristyksen koko ilmanvaihtokanavistoon. Järjestelmään kuuluvat suorien eristekourujen lisäksi 45 asteen ja 90 asteen käyrät sekä T-yhteet.

Helppo ja nopea asentaa

Eristekourut ja valmiit eristeosat on helppo ja nopea asentaa ilmakanaville. Eristyksen saumat viimeistellään yhteensopivalla teipillä. Mekaaninen kiinnitys tehdään sinkityllä teräslangalla tai metallivanteella. Kannakointi on mahdollista tehdä eristeen päältä, jolloin kanavat saadaan irti rakenteista ja runkoäänien kulkeutuminen estetään.

PAROC Hvac AirCoat -tuotteet Dahlin varastovalikoimassa

Dahlin valikoiman PAROC Hvac AirCoat -tuotteet

Tutustu PAROC Hvac AirCoat -tuotteisiin Parocin sivuilla.

 

Julkaistu 27.7.2021